Nurcan1710 Kızlar merhaba yürüyüş yapmak için dışarı çıkmıştım ama sağ karın bölgeme krap girdi yürüyünce oluyor genelde sol ve sağ tarafıma sizde böyle bişeyle karşılaştınız mı doktorum magnezyum önerdi büyüme gelişme ağrısı dedi
Burcu_23 Nurcan1710 bende 25 haftalığım. Bazen oluyor özelliklede fazla yürüyünce. Kramplarda başladı artık yavaş yavaş
Tnskmn Nurcan1710 banada ara ara giriyor hele dün yatmadan önce ki kramplarin daha berbattı onuda yorgunluğuna verdim . Haftaya kontrolum var ama doktoruma soylyecegm inşallah önemli birşey değildir 😊
CananAkdag Nurcan1710 bende 25+4 deyim yürürken sol tarafıma kramp giriyor bazen benimde dünde temizlik yaparken oldu 😐
Alya_mmm Nurcan1710 23+3 gunluguz o kramplar bende de var aklımı aliyo ya gece yatarken oluyo Allah yardımcımız olsun saglık lı sıhhatli kucağımıza alırız ınsallah
Nurcan1710 Burcu_23 geçiyor ama sonra birde benim bebeğim hareketli biraz hissedebiliyorum normal o zaman değil mi bu krapların olması bende biraz korktum açıkcası birde biraz akıntım oluyor sende de var mı akıntı ☺️
Caltintas Canım akıntı, kramplar çok normal bende de var. Magnezyum verdi doktorum, iyi gelecek inşallah..
Nurcan1710 Fatos0277 doktor doğum için öneriyor yürümem lazım dedi ama çokta yürümüyorum öyle bakkal market vs oralara gidiyorum
Caltintas Nurcan1710 İki gündür başladım magnezyuma, az önce bi krampla uykumdan uyandım valla 😬 İçin rahat olsun, hepsi geçici şeyler ☺️