Handeaslan613961 [bilinmeyen] çok iyi kan yapıyor ve bebeğe kilo aldırıyor gerçekten faydalı ama marketlerdeki değil
MrTGcE Handeaslan613961 eşim bi aktarda aldı keçi boynuzu pekmezi o çok katı birde sıvı olanı hakiki pekmez aldı bende hergün 2 tatlı kaşıgı yiyorum. Ayy bebege kilo aldırıyosa hergün sabah akşam alırım 😊
elifelif Ben cok kansizdim cnm cok usuyordum yazin bile uzun kol patik giyip geziyodum ama simdi hergun yatmadan once su bardaginin yarina pekmz gerisine su koyup karistirip iciyorum faydasni goruyorum geceleri artik bataniye ile ortunup terliyorum 😂😂
Gizevren elifelif kilo aldırıyormu peki o sekilde icince 🙈 Bendede kansızlık var içmek istiyorum ama fazla kilo aldırıyor diye duymuştum 🤰🏼
elifelif Gizevren walla canim 74 hamile kaldim suan 22 haftaligim 76 kiloyum 2 kilo aldim ama bence aldirmiyor ya ama kansizlik icin super 👌👌ic bnce bebek icinde iyi senin icinde
Nursem [bilinmeyen] ben burda sadece kara üzüm pekmezi bulabildim onu da çok aramalar sonunda 😔 market ürünüde içmek istemiyorum. Evet kızlar hangisi daha faydalı sizce. Hergün 2 kaşık pekmez yiyorum geçen kilosunu biliyorum bakalım etki edicek mi