Arzuarzu Nasip bende 45 ile hamile kaldım 55 im şuan 28 haftalığım sadece göbek var keşke şöyle her yere yayılsa😂😂 çok nadir yüzden belli oluyor diyolar
Snmdnz Merydug en son 25haftalikken tartildim 3kilo almistim suan 28+3gunlugum kontrole 2hafta var bakalim kac kilo almis olcam😊😊
Rabia-22 Merydug ben yeni yeni almaya başladm.boy 1.72 oldugundan 50 kilo benı sıska gosteriodu.ılk 3 ay 4 kilo zor aldm.cnku gercektn cok zor gectı hamilelğm.smdı 23 haftadyz 62 kıloydm 1 hafta once.bilmiyorum yani😂😂sonumuz nolur.ben zaten kılo almak cok ıstıodum🙈
Zeynooooo Hepiniz ne güzel kiminiz 45 kiminiz 55 kiminiz 60 ile başlamış maşallah çokda kilo alan yok hemen hemen son aylara girmişsiniz ben 70 ile başladım daha 6. Haftadayım bakalım kaç kilo alacağım inşallah sizler gibi az alırım ☹️
SeHer1909 Zeynooooo ben de 70 de başladım hiç strese gerek yok boyum var tabi kurtarıcı 17+4 de beş kilo aldım Dr um da normal 12-15 e kadar diyor iyi olsunlar yeter
Sinem92 Merydug en çok ben aldım heralde 😀 54 kilo ile hamile kaldım 64 oldum 28+3. Ama gebelik şekerinden ötürü bi anda almışım Doktorum öyle dedi. Şimdi çok yememeye çalışıyorum🙄
Duyguaydin81 Merydug 16+3 haftalık hamileyim hamileliğimin başında 62-63 kiloydum şuan 58,5 yediğimde tam 59 gösteriyorum iştahsızlıktan kilo vermiştim nezaman nekadar alırım bilmiyorumm 😏