3 yaşına giren bi kızım var.
nasipse nisanda 2. haftası 2. kızım gelicek dünyaya.
sorum şu siz olsanız naparsınız.
ilk doğumumda başka şehirde yaşadığım için ailelerin gelmesi sıkıntıydı, çokta güzel bi lahosalık geçirdim. kuzenim yanımdaydı. yeni doğum yapmıştım emziriyodum kuzenim gazını alıyodu bende uyuyodym. emme saatlerinde beni uyandırıyodu, gazını altını kuzenim alıyodu.
doğumum da çok bitkin düşütüpüm için 3 günüm böyle istiratli geçti. sakin huzurlu.
şimdi ailelerimizin bulunduğu şehire taşındık.
annemle kendi evimin arasında yürüme mesafesi 5 dakika. kayınvalidemle yürüme mesafesi 15 dakika.
annemin evi dubleks, üst katı musait.
şimdi doğum yaptığımda ayrı bi sorumluluğum var. doğum yaptığımda kızımla ilgilenilmesi lazım.
konuya geliyorum;
doğumdan sonra kendi evimde mi kalıyım?
yoksa annemin üst katında toplanana kadar 4-5 gün kalayım?
kendi evimde olsam, gelen giden çok olucak.
kızım boşluğa düşücek. ve annemin 2 çocuğu var onların okulu, her gün git gel yapmakta yorulur onada kıyamıyorum.
o yüzden annem dediki
kızım ben seni üst kısma odanı hazırlıcam kurulu düzen ev zaten,toplanana kadar kalırsın sonra evine geçersin. en azından kızımla kardeşlerimle ilgilenir, hakeza babamda bi o kadar ilgilenir.
aklım kalmamış olur. gelen giden oldu muda daha rahat ilgilenilşr. annem 2 ev arasında mekik dokumaz en azından.
kayınvalidem öyle sorun yapan bi tip değil.
ailem bişey dediyse saygı duyarlar.
ki kendi kızınada 40 gün kendi evinde baktı. halden anlar rahat edemediğimi diye düşünüyorum.
eşim hak veriyor bana öyle sıkıntı edicek bi tip değil elhamdulillah. babamın evinde el bebek gül bebek gibi bakılcağımın farkında.
ama bir yanımda diyoki evimde olsam kendi düzenimde.
biyanında 2. kez sezaryan olucaksın.
ilkindeki gibi hemen ayaklanamazsam
arkanda bi çocuğun var sana muhtaç,
e gelen giden olursa diyor.
sizce napayım