Hediye42 Merhaba :) Rahmi kalp şeklinde olan var mı acaba bir sorun teşkil etti mı hamileliginizde :) 10 haftalık hamileyim düşük riskin var dedi doktor biraz stres oluyorum doğrusu:)
Tubaky Hediye42 benimde kalp şeklinde düsük riskim var uzun süre lekelenmem ve kanamam oldu şükür gecti ama progestan kullanıyorum
BegumIscanTunc Hediye42 canım benim kalp şeklinde rahim ama henüz bir doğum gerçekleştirmedim 3 haftalık bir düşük yaptım ve birde dış gebelik yaşadım ama doktorum kesinlikle rahimle alakalı değil dedi rahminin bu şekilde olması seni korkutmasın dedi içim rahatladın diye rahim filmi bile çektirdi hiç bir sorunun yok dedi tüplerin açık dedi sende korkma biraz daha fazla dikkat et kendini yorma, stres ve sıkıntıya girme
Sude_uzum01 Hediye42 Canım aynı şekilde benimde rahmim kalp şeklinde düşük riskin var dediler kanamam başladı iğne yaptılar progestan hap yazdı onu kullanıyorum
Hediye42 BegumIscanTunc Teşekkür ederim inşallah herşey yolunda gider artık daha fazla dikkat etmeye çalışıyorum :) Ben hamile kaldıktan sonra öğrendim sadece lekeleme yaşıyordum hap ve iğnelerle geçti ama ister istemez kafaya takıyorsun malesef :)
Merveyenianne Benimde kalp şeklindeymiş ama hiç kanama yaşamadım, bu şekilde çok hastam oldu sorun yaşamadı dedi. Erken doğum veya düşük riski oluşturmaz dedi, bebek büyüdükçe rahmin şeklini duzeltecekmiş, ☺️