Sulee1 Sara benmde dişim ağrıdı canım doktor hemen müdahele edelm agrı yaparsa erken doğum olr demişşti geçmiş olsun tekrardan 😊
deletedmom01 Sulee1 çok sükür güzel gidiyor zorlanmıyorum öyle rahatki allaha sükür tek dert kabzlık bastna beri aynida 🙄🙄 Onun dışında biz iyiyiz 😊❤ senin nasil gidiyor canım😊
Sulee1 deletedmom01 çok sevindim Allah kolay doğumlar nasip etsin 😊😍 benmde çok iyi şişlerim, yanmam hariç
Merve42 deletedmom01 sabahları kalkar kalkmaz aç karna muz ye ve üstüne büyük bardakla su iç çok rahatlatıyor ben çözümü öyle buldum kabızlıkla inşallah sana da iyi gelir
Sulee1 esma06 ogluşları beklemek çok güzel elbette Bu sene erkek senesi heralde 😂 zorluklar oluyor illa ki bende de sol tarafıma bii kasılma gelip geçiyor
Dimplesgirll 26+5 olduk kızlar enerjim yerinde yürüyüşler temizlik yapıyorum benimde hemoroid baş gösterdi illet bişey o beni yıprattı oturup kalkarken zorlanıyorum
Sulee1 Dimplesgirll temizllk yürüyüş yapıyorsan senden iyisi yok canım maşallah 30dan sonra ağırlaşıyor ama insan
deletedmom01 Sulee1 sagol canım 😊♥ Bende şişlik yok ödem olur falan diye tuzdan uzak duruyorum onun dısında çok şismedim bazen cok hareketli oluyrum bazende yatmak istiyorum surekli evdeyim calismiyorum öyle bunaldim ki🙄🙄
Zera_ER Bende 29+2 yim irenc geciyo🙈 Ben kime benziycek diye hic merak etmiyorumm cnkü ultrason fotoları gram bana benzemediğini babasınn kopyası olduğunu gösteriyo zaten😊 İnş yeşil gözleride benzerde o zaman mutlu bile olabilirim 🐥
Sulee1 Zera_ER maşallah minik civcive bende başıma geleceği biliyorum yaa ultrason resmi almadım eşime falan benzer yada kaynanama erken doğum yaparım mazallah 😂😂
Zera_ER Sulee1 ben hic bu kadar ummuyodum 😂 Fotolarını kolajlıyoruz yokkkkkk artıkk diyo herkes sadece ben olsam iyi 🙈 eskiler diyo ya ilk hareket ettiğinde kime baktıysan ona benzer diye hurafe mi değil mi bilemem ama tek gördüğüm kocam keşke aynaya baksaydım 🤦🏻♀️😂
Busraebrar 22 haziran doğumum rabbim bütün evlatlarımızı sağ sağlım kucağımiza almayı nasip etsin. Inşallah herşey gönlünüzce güzel olur rabbim bebişlerimizi kaza bela vermesin nazar değmesin ınsallhh hamişler 😘😘
Sblanne Nasipse bizimde bayram çocuğu olacak 15 Haziran gibi görünüyor yarın tam 29 haftalık oluyoruz paşamla 😍 bu kime benzeyecek konusu bizide çok merak ettiriyor bekleyip görcez az kaldı artık🙈
Sulee1 Zera_ER 😂😂 enn azından kocan canım şükür et ahahhaha. Ben ilk 3 ay kimsenn yüzüne bakmadan konuştum
Zera_ER Sulee1 hahahaha😂😂 oğlu olup kayınvalideye benzemesi hayal kırıklığında zirvedir heralde bi anne icin🤣 Sen aynalardan şaşmaa 🐥🐥