Ozlmece22122 Kızlar merhaba şimdiden bir araştırma halindeyim ayrıntılı ultrasondan mumnun kaldığınız İstanbul Avrupa yakasında devlet hastanesi var mı acaba renklide bebeği gördüğünüz baya ilgilenen doktor tavsiyeniz var mı ayrıntılı ultrason için
Yenianneadayi2208 Ozlmece22122 Ben baltalimanına gittim canım.Hiç bir ücret ödemedim ama öyle özellerdeki gibi 30-40 dk sürmüyor asla ve siz ekranı göremiyorsunuz.Bnm ortalama 6-7 dk ancak sürdü.Devlet hastanelernde özellerdeki gibi ilgi alaka beklemeyin.Doktor detaylı yaparken diğer sedyede başka hastası yatmış doktoru bekliyordu.Ama kolayca işimi hallettim.4 gün sonraya hemen randevu aldım ve gittiğimde de 5-10 dk ancak bekledim.
purplemoon Renkli cektirmedim doktorum da çok konuskan değildi ama. Burda çok övülen bir doktordu prof doktor Ali benian ismi. Cerrahpaşa tıp fakültesi Hastanesi'nde .belki fikir olur 250 liraydi
dilaracalik29 Ozlmece22122 ben suanda vedat dayıcıoğluna gitmeyi düşünüyorum aradığım yerlere göre en uygun yer orası 300₺ muayenesi kadıköyde ama yeri
Tuba3466 Ben silivride yim burda ahmet giray beye dün yaptırdım 270 tl. Devlet hastaneleri riskli gebeliklere bakıyor. Burdaki devlette de yaptırdım. 2 dk anca baktı cok ayrıntılı bakmadı. Bu doktor Gayet guzel ilgilendi Herşeyine baktı.