Mervemm Mucizemmm00 feyzaa06 Glsm3553 Denizinci Meltemtuncoz hepimiz ayniyiz Kizlar bakalim kim önce doğum yapcak😁😁 bu arada benim kiz sizlerin
Glsm3553 feyzaa06 evet kız bebek erken gelir diyorlar ama en fazla 1 hafta önce gelir diye düşünüyorum
Denizinci Benimde 73 günüm kaldı☺️ Çok heyecanlıyım hem bir an önce doğsun istiyorum hem de hamileliğin tadını çıkarayım diyorum . Ama ağırlaşmaya başladım bile sanırım son aylar iyice hızla bitsin isteyeceğim . Bu arada tahmini doğum tarihi 16 Mayıs 🙋♀️
Denizinci Glsm3553 hemen hemen diyebilirim☺️ Beşiği, arabası, puseti, dolabı vs hazır kıyafetlerde hemen hemen bitti bir tek ismi belli olmadığı hediyelikleri kaldı. ☺️ Bizimki kız sizinkinin cinsiyeti ne?
Muhammedim0125 Sedanur26 6 Ağustos da yıkandım 7 Ağustos’ta düğünüm oldu 😂 😉 yada 10 nunda 🙈😉😉 oky 😉 bundan hesaplıyorum
Denizinci Bir de 29 ve 30 haftalıklar bebek boy ve kilolarınız nasıl. Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı kilosu 1700 boyu 39 cm bende 8 kilo almışım toplamda. Sizce normal mi ? Sizinkilerin durumu nedir?
Deletedmom327 Denizinci maşallah canım biz 29. haftadayız 1200 gram .doktormuz normal dedi haftasına göre.
Sinemozdem Ayse_58 30+3 olduk Allah şükür bugün mobilyamız geliyor kuruluma,eşyaları tamamlandı büyük ölçüde yıkayıp yerleşmesi de nisan da olur heralde.15 kilo aldım 🙈
Denizinci Sinemozdem bu kilo bünyeden bünyeye değişiyor 🙈☺️İlk aylar hızlı aldım bu son ay hiç almamışım doktor şok oldu. Biraz arttırmamı söyledi ama malum bu son aylar bebek daha çok istiyor besin hızlı büyümesi için. 63 kilo ile hamile kaldım 71 kiloyum boyum 170