Ozlemotrk Merhabalar benim gibi 6.haftada mide bulantısı yaşayanlar var mı bir çözüm bulabildiniz mi bunun için ?
NisaMomy Ozlemotrk 26+2 yim bir çözüm bulamadım ilaçlarla hafifletiyorum hala prilam dr öneririm iyi bir ilaç
TugceDmrc Ozlemotrk kızlar ben 16. Haftamdayım aşırı kusmam var ben kan kusuyorum artık ilaç vermişti doktor içmeyince baya kötü oluyordum kurufasulye yut dediler bi işe yaramadı ama bi yol buldum bilmiyorum benim hafifledi 🤷🏼♀️ 2 3 tane patatesi soyun rendeleyin sonra o rendelediklerinizin avuç içinizde suyunu sıkın iyice karıştırıp için ( yarım bardak çıkıyor ) sabah aç karnına bende işe yaradı bi deneyin derim 🤰🏼
AylinB Ozlemotrk bendede inanılmaz derecede başladı,serin bi duş alıyorum limonlı soda içiyorum rahatlatıyor...
brnr09 Benim 8.haftada başladı 14.haftaya girdim bugün hala devam ediyor, ama azaldı. İlk zamanlar biraz zorluyor ama sonradan azalıyor cidden. Prilam iyi geldi bana doktorunuza danışın isterseniz önerirse kullanın. Size de iyi gelebilir.
Merve2858 Ben 8. Haftamdayim ve aşırı bulanti kusma var prilam kullandim ama fayda etmedi hic bir sekilde.doktorum zofer yazdı.biraz tedirginim ama doktoruma çok güveniyorum zoferi ilk defa kullandım bugün.
Aslihansan Bende çok ağır geçirdim artık dayanamadım annemlere gittim sağolsun baktı bana orda kesildi. Sanırım ben kendi evimden tiksinmişim 😂
ebrubrcn Bnimde çok bulantilarim oluyordu 15 haftaligim prilam kullanıyorum iyi geldi sende kullabilirsin canim
Gizemert En iyi çözüm ilaç oluyor prilam kullandım günde 2 kez alıyordum 25-26 haftaya kadar devam etti. Bazı durumlarda ilaç bile fayda etmiyordu doktorumun yazdığı serumdan takılıyordum 1.5 kg vitaminsiz kalmamak için
Meleks32 Ozlemotrk onu bende duydum şu Eylül Öztürk var ya o bayan da yuttuğunu işe yaradığını söyledi
Pinarckc Mide bulantısına en iyi gelen ilaç PRİLAM DR GECE YTMADAN 2 tane içiyorsun günğn mis gibi geçiyor bana bi tek o iyi geldi