Betulcukur55 Kızlar bebek çikolatası magnet ve kapı süsü falan yaptırcam da bildiğiniz güzel bir yer var mı kapı süsü bu melek kanadı gibi olanlar çok hoşuma gidiyo erkek bebek nasıl olur bilemedim de
Tnskmn Betulcukur55 instagramda dododesingtr diye bir sayfa var şuan ben oraya bakıyorum ama güvenilir bir adres mi bilemiyorum canim
Minik_mucizemm Betulcukur55 Bende hacı şerif derim vok lezzetli ve kaliteli çikolataları. 😁 Bak canım çekti şimdi 🤦🏻♀️😂 Ama erkek bebek için melek kadını olmaz kızlar için genelde ama tercih meselesi güzel anne
Minik_mucizemm Betulcukur55 Erkeğe kapı süsü leyleğin ağzında bebek oluyor ya bende oğluma ondan aldım hastaneye
Fidan3594 Betulcukur55 çikolata gitti gidiyor dan araştırın çok ucuza geliyor öyle. Ben ordan 72 tanesini 50 tl ye yaptırdım.
Minik_mucizemm Betulcukur55 Onu hazır aldım yaptırmadım Şekercilerde satılıyor magnet yapan yerlerde 60 tlye aldım
Minik_mucizemm Betulcukur55 ben ilk ekşi tuzlu yedim baya limon tuz ahh hele ayva 🤦🏻♀️ tuzlu tuzlu 28. Haftaya girdik şimdi çikolata yiyorum 😂
Esraozturk92 Betulcukur55 ben çikolatayi ve magnet hediyelik Instagram'da bebekcikolatacisi hesabına yaptırdım çikolatalari güzel lezzetliydi hemde iki günde teslim ettiler