Ceylan12334556789 Kızlar adetime 1 yada 2 gün kaldı idrarda gebelik testi yapsam en hızlı sonucu erken gebelik testinde mi alırım yoksa normal gebelik testinde mi eczaneye gidicem birazdan size de sormak istedim ve varsa bile inşallah az da olsa çizgisi çıkıyor mu ?
AtaMommy Ceylan12334556789 ben yedek olsun diye ikisinden de alıp yapmıştım aynı anda canm böyle çıkmıştı https://imgyukle.com/i/nFC248
Zhrnz Ceylan12334556789 erken gebelikde daha net.sonuc verir gibi ama benim 3 gun kala normal testte cok silik cikmisti 🤗
Tugceecikk Ceylan12334556789 dün akşm idrarımla normal testten yaptım çıktı sabah ilk idrarla erken gebelkle yaptım aynı siliklik çıktı ikisindede çokta bi anlamı yokmuş onu anladım
Ceylan12334556789 AtaMommy maşallah canım sana gebelik AP açık ortada senin darısı başıma inşallah yarın sabah ilk idrarımla bende yapıcam 🙂 senin adetine kaç gün kala böyle çıktı ?
Prensesannesi96 Erken gebelik testi bence daha hızlı sonuç verir canm gecikirse sende diğer normal gebelikten al bende 4 gün geçti adetim ne agrm var ne sızı çok kararsızım dayanamıyorum alıp yapsam mı ama 3 gün önce yaptım negatifti
GizemAykut Arkadaşlar az önce erken gebelik testi yaptım çok silik çıktı ikinci çizgi sizce hamile miyim bugün adet günüm erken gebelik testi yaptım
Prensesannesi96 GizemAykut silikte çıksa vardır canım benimde silik çıkmıştı adete 5 gün kala yapmıştım hemen git kan testi yaptır çok büyük ihtimal var 😍
Ceylan12334556789 Zhrnz inşallah canım bakalım yarın sabah ilk işim testi yapmak olucak 🙂 erken gebelik testi aldım bu arada
GizemAykut Prensesannesi96 kan testi vermeye gittim ama yapmadılar acilde yarına kaldı acaba bır tane daha mi test yapsam
Prensesannesi96 GizemAykut sağlık ocağına git yaparlar canım yada normal kadın doğum randevu al hemen yarın ama benimde öyleydi pozitifti 🥰
Ehnr Ceylan12334556789 şimdide yapsan çıkar bu arada ben çok alakasız bı saatte yapmıştım silikte olsa cikar
Zhrnz Ceylan12334556789 bu gece sabah olmaz artik test aldigim.gun sabaha kadar.uyuyamazdim uyudugum an test yapardim zor surec ama.sonu hayirdir insallah sonucu.bizede bildir.cnm.🤗
Ehnr Benim supriz bir gebelikti beklemiyordum adete 2 gün kala normal testte çıkmıştı ama geç dollenmede çıkmayabilir diye düşünüyorum ben
Ehnr Ceylan12334556789 bu arada idrarda çıktığı zaman betama baktırdım hemen 1818 çıkmıştı geç döllenme de olsa çıkar az değer dede olsa şüphen varsa acile git eşinle bakarlar