Uvercinka Doktorum izin yazmıyor.Dişçi ille de izin istiyor. Ve ben 28. Haftadan bu yana dayanamaz hale geldim, kafamı duvarlara vurup kendimi öldürmek istiyorum. İzin yazacak bi doktor bildiğiniz var mı?
Sedaahmett Uvercinka diş çekmesi icin doktorun izin mi yazması lazim. Benimde dişlerim hep kırılıyor ve bi çürük var cok ağriyor. Bu cuma günü kontrolüm var. Doktora dişçiye gidip gidemeyecegimi soracam bende.
Vnsgb Uvercinka demekki sizin için riskli gördüğü için izin yazmıyor doktorunuz kaçıncı haftadasınız ?
Uvercinka Sedaahmett Kesinlikle karışmıyorlar, üstelik dişçiye gidiyorsun onlar da asla sorumluluk almıyorlar. Antibiyotik dayayıp gönderiyorlar.
Uvercinka Sedaahmett Kesinlikle karışmıyorlar, üstelik dişçiye gidiyorsun onlar da asla sorumluluk almıyorlar. Antibiyotik dayayıp gönderiyorlar.
Sedaahmett Uvercinka eşim evimize yakın bi diş hekimini aramıştı, eşim hamile dişciye gidebilir mi diye sordu. Dişcide gidebilir ama hastanede kontrol altinda yapilmasi lazım demiş. Cuma gününe kadar dayaniyorum bakalim. Önce bi kadın dogum doktoruma sorayım da. Sonra dişciye giderim napim
Uvercinka Vnsgb 32. Haftadayım. O kadar ağrıyor ki geceler boyu ağlıyorum.bi çözümü olmalı bunun, böyle nasıl geçecek günler 🥺