Asyafatih Kızlar 19+6 günlük hamileyim, ve 15 gündür sol göğüsüm aşırı derecede sancılanıyor du. Dün göğüsüm den süt gelmeye başladı sizce normal mi?? Cok tuhaf mutlu oldum 🥰
Ozlmece22122 Asyafatih gayet normal canım benim de olmuştu ellememe gerek kalmadan karnıma kadar sızıyordu sütüm
Meltemkd Asyafatih benim daha erken haftalarda göğsümden sıvı gelmeye başlamıştı ikisinden birden, doktorumla konuştum normal olduğunu söyledi ama sakın sıkma göğsünü canım. Göğüs pedi kullan rahat edersin öbür türlü atlet yada sütyen temiz kalmıyor :)
taslan Asyafatih benim 36+5 hala göğüslerim ne büyüdü ne süt geliyor endişelendim şimdi etrafımdakiler normal diyor doğumdan sonra dolar diyor ama sizin çok erken gelmiş 😔😔😔
Deletedmom137 Asyafatih erkem doğum riski oluşturuyomuş benimde duyduğum canım sıkıp elleyince dikkat edersn🥰
Ozlmece22122 Asyafatih aynen canım ilk hazırlık sütü bu sonraki sarı olacak yani ben ziyan oluyor sanıyordum ama öyle değilmiş hazırlık olanı bu🤭🤭
Asyafatih Meltemkd bugun aradım bnde doktorumu oda sıkma uyarma göğüslerini dedi ☺️Dogumdan sonra da aynı performansı gösterir insallah göğüsler 🧿❤️
Duyguali Asyafatih Göğüslerinize nemlendirici sürüyor musunuz ? Benim inanılmaz kuruyor da 28 olduk biz de
Asyafatih kitapkurdu vallahi ilk defa böyle bisey yaşıyorum etrafımdaki hamişlerdende duymamıştım hic oyuzden şaşırdım
Asyafatih Duyguali bebek yatı ve kantoron yargı sürüyorum benim sürekli. Hem yırtılmasın hem kurumasın diye