Ilkanne03 Meb arkdaslar 15 haftalık hamileyim bebeğinin kafası asagida siznde oyle oluyomu acaba merk etin doktora soruym bi tehlikesi varmi die yok diyo başka bise deniyo açıklama yapmayo resmen agrindan zorla aliyorm lafları . Siznde oyle oluyomu merak etim
Zeyk Ilkanne03 zaten sorun olsa doktor söylerdi demek ki yok baş geliş durması kanala girmediği sürece zaten sorun olmuyor.
Tugbacolak Ilkanne03 başlarda surkelı asagıda yukarda degısebılıyo canım alan genıs oldugu ıcın hareket edıyor sureklı sornasında sabıtlıcek kendını ki asagıya donuk olması ıyi bırseyde norml dogum olması ıcn zaten assagıya donuk olması gerekır ama söyle bı tavsıyede bulunıyım doktorunla duzgun ıletısım kuramıyorsan degıstır bence cunku bu sürecde doktor cok önemlı duzgun bılgı vermesı senı rahatlatması gerekır ben bu yuzden uc doktor gezdım sonnda buldum ıyı bı doktor
Sedaahmett Ilkanne03 benimde ilk oğluma hamileyken başı hep aşagidaydi. Hic bi sorun olmuyor canım. Korkma yani
Gamzegrgl 30+3 haftalığız kızımın başı 16.haftadan beri aşağıda bu iyi birşey kimisinin hiç dönmüyor 🙃
Ilkanne03 Zeyk yok ya devlet hastanesi bise olcağı zamnda da bise söyleniyo ne yapıp ne yapmicagimi hic bi şeyi ya
Zeyk Ilkanne03 Allah Allah o zaman yolun başındayken iyi bir doktor bul bence kendine takibini iyi yapan bir doktorun olsun. Ben de devlet Hastanesi'ne gidiyorum ama doktorum çok ilgili ve açıklayıcı bir insan.