Nur_nur06 1prens1prensesannesi_ evet canım aslında doktor bana illa iç de demedi istersen kullan dedi ama kullacaksan fitil daha iyi yan etkisi az dedi
Nur_nur06 kitapkurdu anladım canım benim de daha dün verdi doktorum 11 haftalığız tekrar gittiğimde soracağım
Nur_nur06 Mrvkckk aynen canım bende öyle düşünüyorum inşallah yapmaz ama yaparsa da gece bir tane içerim
Nur_nur06 tugce67-67 işte fitil olarak çok garip geliyor bana kendim yapamıyorum canım onun için agızdan aldım ama yan etki yaparsa doktorla görüşücem
tugce67-67 Nur_nur06 birde onun için fitil yerleştirmek için bi aparat var diye duymuştum .yan etki yaparsa doktoruna bi sor istersen, parmağınla itmekten daha kolay olur en azından
Bsrlmnemr drn5410 olabilir canım beni çok etkiledi. Kullanan başka bir arkadaşım da var onda da aynı etkileri yaptı
Bsrlmnemr Nur_nur06 kan sulandırıcı kullanıyorum kese etrafında az da olsa kanlanma yapabiliyor onun etkilememesi için
Faray Nur_nur06 ağız yoluyla alınca sersemlik yapıyor, en mantıklısı vajinal yol kanamayı lekelenmeyi de 2 günde kesiyor
Nur_nur06 Faray bende hiç lekelenme falan olmadı canım sadece kese yanında kanama alanı vardı doktor nolur nolmaz istersen kullan dedi o şekilde verdi
_defnee Nur_nur06 Ağız yoluyla başladılarsa öyle devam etmelisin canım. Bende alıyorum. Öncesinde biraz çerez yiyorum. Sonra hapı atıyorum
Nur_nur06 _defnee doktor bana Ağız yoluyla yan etkisi çok olur dedi diğer türlü kullan dedi ama o şekilde yapamıyorum 😑