Merve_278 Ako123 çok iyi canım çok şükür bişey çıkmamış rahatlayabilirsin ama yine de salma kendini 😊🤗
Ako123 Merve_278 cok sukur canım darısı diğer sonuç bekleyenlerin başına herkesin güzel çıkar umarım 🤗💐
Ako123 mertinannesii farklı mi oluuor acaba kimisini hastane veriuor kimisinde de kendimiz mi aliuoruz ilginç
Merve_278 Ako123 devlet genel de eczaneden aldırıyo yada hastanedeki cafeden sanırım. ben özele gidiyodum böyle meyveli bişey içmedim. normal suya glikoz karıştırıp vermişlerdi onu içmiştim
Aselannesi_85 Melisabkc kendi Dr um istemini yaptı ünv hastanesin de 27. Haftada Bi ücret ödemedim ben
mertinannesii Jasminixx saat başı mı içiliyr sralama nasl acaba Kan vrcz İçecgi içip tkrr kan mı vrcz 3 kre kan veriliyrmş glba
Merve_278 mertinannesii önce aç karnına kan alınıyor içeceği içiyosun içmeye başladığından andan tam 1 saat sonra bi daha veriyosun, 1 saat sonra yine veriyosun toplam 3 kere
Kbrbydk Melisabkc eğer özelde yapacaksanız veya hastaneniz uzaksa ac karnına beklemek biraz zor olur. sağlık ocağında yaptırıp doktorunuza sonucu gösterin.
Merve_278 mertinannesii evet evet hepsini bi kerede içiyosunuz 3 kere kan veriyosunuz. arada hiçbişey yiyip içmeden bekliyosunuz