Yaseminturan_ Seremer benim de oğlum olacak nasip aslında her şey ala gerçekten de çevremde bende dahil olmak üzere 10/15 hamile var hepsinin oğlu oluyor:) Mayısdan sonrası için kız diyenler var 🌸 Sağlıkla gelsinlerde gerisi önemsiz🐣
04052016mh Seremer vala bende öyle diyordum canım şimdi 22 haftalık olduk çok şükür 😊 erkek bebeğim 💙😘
Elif_Annesi24 Seremer benimde çevrem hep kız 😁😁😁❤️ benimde kızım olucak gün sayıyoruz minnoşuma kavuşmak için
AyaYlmazYldrm Hulyauygur 2018de ogluma hamileyken dediler erkek senesi bu senw diyolar erkrk senesi ben 10 tane yapsam hep erkege rastlar😂
bilaloguzunannesi Seremer benim ki de erkek 26 haftalığız oğlumla MaşAllah bende ilk başta zaman geçer mi diyordum çabucak geçiyor dün gibi test yaptığım zaman 😍😂
Deniz41 Seremer kesnlkle 2019senesinin başı erkek sonlara doğru kız kasımda bnde dahl olmk üzre etrfmdakiler hp kz ama şbat erkek ti
Hlee Seremer bence erkek 😂 burda okuduğum kadarıyla ve çevremde duyduğum kaderiyle herkesin erkek bebeği oluyor . Ama benim kızım olacak nasipse 😍 zaten en basından beri hep kızım olacağını hissetmiştim 💜