derinozkaya ne kadar üzücü bir olay😔 oysaki erkek nimet sakız rahmettir, nimetin suali çok rahmetin suali yoktur ve ayrıca prygamber efendimizinde hadisi şerifinde ( kız çocuk sahibleri evlerine ne kadar rahmet yağdığını görselerdi asla erkek evlat istemezlerdi diye) benim bi kızım var şimdide tekrar hamileyim daha cinsiyet tam belli değil ama hayırlıca sağlıklıca gelsin yeter. İlk hamileliğimde eşim kuzenine sordu kız mı iyi oğlan mı onun 3 çocuğu vardı. Kuzeni kız iyi, işten geliyorum direk boynuma sarılıp öpüp halımı hatrımı sorar kızım oğullarım ise babam gelmiş der yüzüme bile bakmazlar demişti. Eşimde bakalım benimkisi nasıl olacak diye şimdi kızım 7 yaşında ve babasına resmen aşık o kadar güzel aralarında ilişkileri var ki anlatamam şu yaşına geldi kızım hala babası içten gelince koşarak kucağına atlar her fırsatta sarılır öper. Eşim iyi ki allah bana kız evladı verdi 10 oğlan doğursan yine bu kızımın tadını vermez der hep. Şimdiki hamileliğimde bazıları ilk erkek dedi eşim hiç karnımı bile sevmedi bende neden erkek diye sevmiyorsun dedim kızım var benim gönlü kırılır belki babam daha karnında erkek diye seviyor diye:)) ve hala da sevmez bu arada daha kesinde değil koz olma ihtimali de var