Zeynepmina Cok güzel düşünüyorsun bebekler bebiş kalmıycak Ömer Ali Hamza cok güzel isimler 40 50 sene sonra dedelerimiz ismi uzay Can. Kaan olucak 😃
Betulzeynep19 Egemenin_annesi3460 Aa çoo güzel ben babamı kaybettim sekiz ay önce onun ismi idi ahmet bi oğlun olursa ahmet hilmi koyucam derdi onun için ahöet hilmi koyıcaz ama eğer o istemese idi bende ahmet selim koyardım
__smyra__ EcrinveSelim yaa 😊😊 sakin bi çocuk mu bazı isimler koyuldugunda çocuğa ağır geliyo heralde yaramaz olanlar oluyo. Ensar nasıl olur bilmiyorum 😊😊
EsmaSahin Yasmin07 Bende seninle aynı fikirdeyim canım. Bende ya furkan yada salih ismini düşünüyorum. Muhammed.ömer.Hamza.Burak.bunlarda çok sevdiğim isimler ama sülalede var.
Beyzagkk Yasmin07 Yavuz Selim kesinlikle çok güzel bir isim. Eşim istemedi ama çok seviyorum ben. Biz de Enfal Yasir koymaya karar verdik ☺️
Betulzeynep19 Elifinkadiri canım iki isim koymak sünettir ben onun için koyucam ama sonuöta hep bir tanesi kullanılıyor😊
__tugbaa__ Yasmin07 Aziz Mete olarak düşünüyoruz oğlumuzun adını Aziz’in anlamı Allah Teala’nın 99 isminden birisi ayrıca 1. Muhterem, sayın. 2. Sevgili. 3. Veli, evliya, ermiş. 4. Az bulunur. 5. Allah’ın izzetli kıldığı, mü’min. 6.Sevgide üstün tutulan demek
gulbahcesi __tugbaa__ Allahu Teala'nın isimlerini direk koymak caiz değil diye biliyorum önüne Abdul koyarak Abdülaziz olarak koyulabilir sizde araştırın isterseniz
Sinemakty Yasmin07 aynen size katılıyorum bende çok beğeniyorum istiyorum ama sorumluluğu ağır kendimiz bile kızsak olmaz yani