NaimeYilmaz NeslihanPiaAbac bende ılk zamanlar öle blıodm doktorum bılgılendırmıstı . Evet kusura bakmasın lutfen 🙈🤗
Deletedmom_879 NaimeYilmaz aynen benimde hesabim tam sizinki gibi suan bana 6 ayliksin diyolar ama degilim yani daha evleneli 6 ay olmadı töbeee 😂😂😂
NaimeYilmaz Deletedmom_879 😂oda var doğru.. ınsanlar haftadan anlamıor ben dırek 5 ay 20 gun dıorm mesela yada dırek 5 ay dıorm sonrada daha dogurmadnmı muhabbeti baslıor cunku 🤦🏼♀️
Deletedmom_879 NaimeYilmaz aynen ayni sekilde yapiyorum bende😂 canim bide snin ismin uzerinde mor bi şimşek var ne anlama geliyo bi arkadasta daha denk gelmistim anlayamadim
Motheroftwo HlyaZengin aradım 182 yi şu an 12 haftalığım dedim o da 3 Aydan büyük gebelere bakan bir doktora verdi randevü bilemiyorum salı günü gidicem bakar inşallah
HlyaZengin Aynı günüz canım seninle benimde 5 ocak bende nisanın 6 sında gidicem ikili test için bence hiç tedirgin olma yapılıcak testin ayrıca başından beri gittiğin doktorun aynımı
Motheroftwo HlyaZengin değil Cnm burda yapılmıyor dedi.bakırköye gidebilirsin dedi.yapılır da 182 deki kız 3 Aydan büyük mü deyince benim aklım karıştı özelde mi yaptıracaksın
Motheroftwo NaimeYilmaz e peki şimdi aradım 182 yi Bakırköydeydi randevum en erken orası vardı ama Kanuni de varmış salı günü değiştirelim dedim.kaç aylıksınız dedi neye göre hesaplanıyor dedim son adete göre dedi ben de 12 haftalığım dedim çükü bugün itibariyle 84 gün geçmiş adetimden 84 ü 7 ye bölünce 12 çıkıyor.o da 3 Aydan büyük gebeler için randevü verdi kafam allak bullak
HlyaZengin Şöyle söyleyeyim benim doktorum hiç bi zaman hafta olayına girmedi söylemedi bende sormadım gerek duymadım en son gittiğimde 2 aylık hamilesin demişti şimdi söyler heralde ultrason kağıdımda yazmıyor haftası 6 nisanda bakalım ne diyecek 😂
Motheroftwo HlyaZengin yok ölçüyor ya baş popo mesafesini yazar ultrason kağıdında özelse zaten böyle bir ayrımları olmuyor devlette var
NaimeYilmaz NeslihanPiaAbac sende adet tarıhını 1 hafta gec söle nolcak 😼 bebek 1 hafta önde gıdıyor diyebilir buda olan bir durum
Motheroftwo NaimeYilmaz Cnm bak şimdi bana soruyor kadın kaç aylıksın diye ben de herkesin bildiği yöntemle 12 haftalığım dedim o da 3 ay o zaman dedi. hamilelik süreci adetin ilk gününü sayar halbuki döllenme 15 gibi bir süre sonra olur ya da daha geç ya da daha erken.bütün hamilelik haftası hesapla aplikatörleri de son adet tarihini sorar.senin hesabın yumurtlama gününe göre.ama iş öyle değil.neyi anlatmaya çalışıyorsun anlamadım say 5 ocaktan bu yana 27 martta 11 hafta 4 günlük ölçtü doktorum ben ölçümü söylüyorum sana ölçüm de son adet tarihimle uyumlu.
Motheroftwo NaimeYilmaz ben anlatamadım derdimi ama neyse neden 3 ay üstü veriyorlar randevüyü ben mağdur olucam sonuçta giden var mı haftaya göre sorun olur mu çünkü ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor herneyse gidip görücez bakalım