Esraorhan Anne yanı için park yatak aldık, çok da içime sindi fakat şimdi uyku seti nasıl olmalı sadece nevresim takımı yeter mi, korumalı gerekli mi bilemedim fikriniz var mı?
Ozgnrgl Esraorhan anne yani olarak nasıl bir model tercih ettiğinizi bende öğrenebilir miyim çoğu park yatak anne yani olmuyor? Uyku seti kullanilmiyor genelde park yataklar için ama bende normal ahsap besik ler için satılan uyku setlerinden alıcam park yatak alirsam
Limonlusu Esraorhan gerek yok canım koruma kısmını almana. İşine koyuyorum gayet de güzel yatıyor 😊 içine alacağın yatak önemli visco ya da pamuk yatak önerilmiyor bu arada bebeğim 1 aylık onun içinde yatırıyorum kendi yatak odamda.
Masal01 Hangi marka aldınız park yatağı bende almayı düşünüyorum ama almadım daha.Birde yatak içinde satılmıyor mu ?
Esraorhan Masal01 kraft İn calipso modelini aldım, çok begendi eşimle içinde yatakla yok malesef ayrı almak gerekiyor
anneadayi_ Bende park yatak aldım sadece nevresim takımı ve bebek battaniyesi kullanmayı düşünüyorum zaten bir sene yorgan vs yok , kenarlarında zaten kumaş olduğu için ekstra koruma vs almicam ben 8aylik yeğenim geldi bı kaç hafta kaldılar onda denedik gayet kullandık güzel güzel bı sorun yaşamadık 🙏
Esraorhan Ozgnrgl kraft İn calipso modelini aldım ilerisinde de kullanalım diye çünkü evim çok küçük, yatağı benım yatak ile 0 a 0 tam sığıyor, ara katı var yenidoğan kullanımına uygun, zaten ayrıca bebek odası yapacağım,
Esraorhan Limonlusu sadece nevresim yeterli o zaman, yatak da pamuk düşünüyordum ama sünger mi olmalı acaba?
Limonlusu Esraorhan yatalım Kraft ile anlaşmalı bi yatağı var ya ondan aldım ben yenidoğan iken park yatağın üstü kullanılıyor sonra altı için de ayrı yatak almayayım diye bunu tercih etmiştim. Çok da kullanışlı tek seferde bunu alıp kurtul derim.
Tucem Bende tripper park yatak var içine yatak koydum ve 2takim bebek takımı nevresimleri sen aldım onu serdim ilk kizinda.yine öyle yapcam.
Masal01 Benim de evim küçük oda yapamayacağım maalesef o yüzden sadece park yatak almayı düşünüyorum hem anne yanı da oluyormus.Ama park yatak hakkında hiçbir bilgim yok nedir öneriliriz 🥰
Esraorhan Masal01 ben kraft calipso aldım, hoşumuza gitti bizim, katlanıyor küçükçğk oluyor tekerlekli kumaşıda güzel, tavsiye ederim, ama daha kullanmadık tabi 🤗😄