Zeynooooo Kızlar merhaba sizlere birşey sormak istiyorum ben şuan 6. Haftadayım fakat kasıklarımda halen ağrılar var bazen kuvvetli ağrı oluyor sizce normal mi?
Elifaydogan06 Zeynooooo 5+3 1 haftadır var bel ve kısık bol bol dinlen canım kendini sakın yorma leke ve kanama olmazsa korkma
Hanife05 Normal canım 12+3 deyim hala karın ve kasık ağrılarım oluyor bebek yerleşiyor ve rahmin genişliyor o yüzden ağrıların normal sanırım ☺️
Zeynooooo Elifaydogan06 3 gün önce leke geldi arkası yok ama genede ağrılardan korkuyorum ilk gebelik olduğu için düşücek korkusu var ağrı yaptığında
Zeynooooo 3 gün önce leke geldi arkası yok ama genelde ağrılardan korkuyorum ilk gebelik olduğu için düşücek korkusu var ağrı yaptığında
Yldrmbytkn Zeynooooo telaşlanmayın yerleşme kanaması gelmiş normal bi durum ağrı da bebek büyüdüğü için ağrı yapıyor korkulacak bisey değil ikisi de ama siz yormayın kendinizi dinlenin bol bol ağır kaldırmayın 😊
Hanife05 Gebelik ilerledikçe olmaz diye düşünüyorum rahmin genişlemesi bebeğin yerleşmesi falan üst üste geliyor ama önümüzdeki zamanlar neyi gösterecek benimde hiç bi fikrim yok🤷🏻♀️
Yldrmbytkn Zeynooooo rica ederim benimde ilk gebeliğim 28 haftalık olduk bende yaşadım aynılarını doktor söylemişti normal olduğunu 😊