maybeone_34 Doğum başlasın artık dayanamıyorum 38+6 olduk ne yiyim ne içiyim deneyip oldu dediğiniz ne var ne dua okuyayım akıl verinnnn🤨
spiker_anne maybeone_34 squat, tarçınlı su, hurma, ördek yürüyüşü, plates, meryem ana otu, çömelip yer silme, ilişkiye girme. Benim bildiklerim bunlar❤❤
ikincibebek2 maybeone_34 valla canım 39+5 oldum spor yürüyüş ilişki sıcak su merdiven inip çıkma squat tarcın çayı felan denediğim şeyler fakat hiç bi faydası olmadı doğum için hiç bi belirti yok malesef🤦♀️
Likya maybeone_34 benim galiba doğumum başladı 2 -3 gün önce aynı soruları sorup aynı stresi yaşıyordum bana doktorum ve ebeler yürü, ilişkiye gir, pilates topunda zıpla dediler . Bir kaç kere ilişkiye girdim pilates topum yoktu biraz da yürüdüm dün hemde baya bir uzun yürüdüm işlerimi hallettim dün gece kan pıhtılarım geldi doktor açıklık başlamış dedi şuan kasılma ve ağrılarım da var bence cik yürüyüş yap kendini yormadan vücudunu yormadan deniz kenarı bir yerde yaşıyorsan özellikle kumda yuru derim
Ozgeeyldz1 Bugün itibariyle 41+6 oldum bence akışına bırakıp beklemek en iyisi. Çünkü siz ne yaparsanız yapın bebeğiniz kendisi ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor ben bu haftaları bekleyene kadar neler yapmadım ki. En sonunda kendisi sanırım gelmek istedi ve geceden beri düzensiz kasılmalarım var evimdeyim hastaneye gitmedim çünkü en rahat ettiğim yer kendi evim hastanede olsam sürekli açıklık için kontrol edeceklerdi. Doktorum da zaten hemen hastaneye koşma tarafında değil. Sizde sabredin Allah’ın izniyle bebeğiniz kendisi ne zaman hazır olursa o zaman gelecektir.😊
Kuzey88 Ozgeeyldz1 ben de 41e giriyorum doktorum 42ye kadar bekleyecek sizinki sonra nasıl ilerleyecek Bi de korkuyorum kontrole gitmeyince günlük bebeğe bişey olursa diye
Ozgeeyldz1 Kuzey88 ben 40dan sonra gelmiyor diye hep stres yaptım çünkü normal doğumu çok istiyordum kontrollere gidiyordum çok şükür bir problemimiz gözükmüyordu doktorum çok stresli olduğum için bebeğin gelmiyor dedi akışına bırakalım diye konuştuk. Gebe okuluna gidiyordum oradaki ebeyle de konuştum o da bana aynı şeyi söyledi. Sonra bir kaç gün kafamı boşalttım yürüyüşler yaptım doğumu düşünmedim en önemlisi dedim bebeğim kendisi isteyip gelecek onu zorla veya stres halindeyken normal gelmesini bekleyemem diye düşündüm hatta toprakta çimende yürüdüm negatif enerjimi alsın diye. Akışına bıraktığım için (bence öyle) hafiften kasılmalarım başladı nişanım geldi ama bu gece daha fazla kasılmalarım ve ağrılarım başladı sadece düzensiz geliyor evde duşa girerek yürüyerek squat yaparak rahatlatıyorum kendimi. Doktorunuz 42ye kadar bekleyip eğer bir risk görmezse belki bir kaçgün daha bekler. Hakkinızda hayırlısı ne ise o olsun. Rabbim işinizi kolaylaştırsın 💕
Hi2018 maybeone_34 arkadaşım hurma ve Meryem Ana otu kullanmıştı. Rahat bir doğum olduğunu ve zamanında geldiğini söyledi. İstersen deneyebilirsin.
Humi maybeone_34 kismetiyle oynamasaniz iyi aslinda bebeginizin. Tabi ki cok zor anliyorum ama zamanina birakin lutfen ne zaman gelmek istersen miniginiz o zaman gelsin. 42 haftaya kdr bekliyor artik cogu doktor