minikElvanhanim Esim anca uyudu ve bu saatte test yapabildim ona yarına sürprizim var , üç testimde positif allaha sukurler olsunn ve gorur görmez aylardır bir hevesle açmayi bekledigim happymom hesabi actimm Allahım herkeze nasip et yarabbimmm 🤍🤍🤍
minikElvanhanim Caglagul96 sagolun. hayır yarın kan vericem doktorum bu ay kesin olacaksin demisti üc test birden aldım ilk defa hepsi pozitif :))
Mormenekse34 minikElvanhanim Allah saglikla kucagina almani nasip etsin insallah Doktorun neden kesin konustuki merak ettm, tavsiyen olursa bilmek isterz😇
minikElvanhanim Serap0733 çok mutlu olucak ınşallah bu satte nasıl dayancam soylemeden bıilmiyorum :)
Snygrl minikElvanhanim ayy bence sabahı bekleme uyandırıp söyle söylerkende videoya çek ne tepki vercek uykulu uykulu komikte olur güzel bi anı sizin için 🤗 bu arada Allah’ım daim etsin hayırlı olsun ❤️ Bizde 2 yıl bekledik prensesimizi şimdi kavuşmaya gün sayıyoruz 😍🤰🏻👼🏻
Mehtapakgl minikElvanhanim hayırlı uğurlu olsun canım allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Nasıl hamile kaldınız doğal yollarla mi tüp bebek ya da aşılamamı 😘
Anne18 minikElvanhanim ah ah ne guzel rabbim bizide sevindirsin inşallah banada dua eder misin bende 9 aydır denıyorum, ☹️