Merveheg Henuz 29+3 teyim cok sancim oldu bugun usuttummu bilmiyorum ama 10 dakikada bir tuvalete cikmak istiyorum karnimda gaz var ara ara sanci vuruyor. Erken doğum belirtisimidir yoksa usutunce normal bir durumudur.ilk gebeligim :(((
Semadefne35 Merveheg gaz sancısı canm senin çay kaşığının ucuyla kimyon ye üstüne bir bardak su iç rahatlatr gazınıda alır👍🏻👍🏻
Seymen1905 Merveheg canım benimde tam o haftada oyle oldu ben kesin erken doğum falan sandım korktum ama doktora bi gittim idrar yolu iltihabı hemde çok fazla ve oda iyi değil gebelikte bencw sende git durma en azından için rahatlar bi tane suda karıştırılan toz ilaç verdi ve bol bol su içiyorum bi haftada toparladım şükür şimdi iyiyim ama inanki geceleri uyutmuyodu ağrı sancı kasılma bide magnezyum u da sakın ihmal etme
Merveheg hunilimom ara ara vuran bir agri, kasilma gibi ama su falan gelmedi kesinlikle. Ilk defa boyle bir sancim oldu cok korktum:(
Semadefne35 Merveheg hiç korkma gaz sancılarında artabilir gebelikte yalancı sancılarında olcak ama geçiyo sıcak tut kendni dediğim gbi kimyonda çok iyi geliyo 🤗 inşallah hemen kendne gelrsn canm
mavisimm Merveheg Sadece sanci ise gaz sancisidir canim. Ama normalden daha sık idrara cikma, her seferinde az az idrar yapma, idrar yaparken yanma agri kasinti gibi sikayetlerin varsa idrar yolu enfeksiyonudur bu durumdada doktora gorunmek gerekir.