Mavi87 tamamen doktor ıhnalo demek doğru degıl. el elden üstündür buna göre hareket etmek gerekır. gebelık kayıplarım var. aklının alamayacağı şehırlerde nerde kımı duyduysam gıttım proflar doçentler. kımse bulamadı sebebini. sonra bır rahım fılmı (kı daha once cok cektırdım) rahım girişinde bır polıp, bebeklerı zehırlıyormuş. Ayrıca saha önce cekılen tum rahım fılmlerındede kocaman görunuyor ortada. benı o iğrenç fılmden sonra kalk kalk hiçbirşey yok kanalların açık dıye evıne yollayan doktor sayısı 5 ! evet bırşey yok dedıklerı tuplerın açık olması. yanı gebeliğe engel degıl. biride demıyorki burda 5 cmlık polıp var ! Sonrası saçma sapan bı noktada tesadufen bulduğum ne docent ne prof olan bır doktor rahım fılmı cdlerınde polıpı görup delirmesi ile benı operasyona alması arasında sadece 2 gun vardı. isim ver dedı sana hangi doktorlar birşey yok dediler nasıl söylerler dedı. şikayet et peşlerını bırakma dedi. benim gücüm yık hocam bunlara vakıt harcayamam hesabını Allaha versınler dedım. hıstereskopı oldum polıp alındı rahme cızık atıldı, servıkal yetmezlık var gebe kalınca ölçum yapılmalı dikiş atılmalı dedı. ılk gebelıgım 20 haftalık kaybetmiştim. ölçumu yapamayan doktorum yüzünden. uzun oldu kusura bakma bunları ben yaşadım dıye herkesın başına gelmiyor tabıkı. ama 8 koca yılımı verdım ben maddı manevı çöktum. şşmdi 8 haftalık gebeyım. Allahım yazdıysa alnımıza alacak nefesı varsa zaten doğacak. elımden gelen herşeyi yapıp dua edıyorum sadece.