pyymamm sev163 bir tane suwenden aldım fotoluk vs elbise sabahlık alt üst takım bir tanede lcwden aldım
Nevinnn sev163 lohusahamile.com sitesinden aldım pijama takımı ürün çok hızlı geldi ve çok çok güzel kumaşı falan
Fidan3594 sev163 Trendyoldan 60 tl ye düğmeli pijama aldım. Suwenden 2 tane 50 şer TL ye gecelik aldım
Fidan3594 Derin_deniz siyah inciden aldım elitol da aynı üründen satıyor ben memnunun penye gibi güzel kumaşı var. Fiyatına göre çok iyi
elifnurdeniz sev163 bir tane sabahlıklı boydan elbise aldım lohusahamile sitesinden kalitesi harika gerçekten, bir tanede boydan düğmeli alt üst takım aldım yakalı olanlardan
Elifeminask sev163 canm ben süvenden aldm. Beyz sade az dantelli bir pijama takımı bir tanede kirmizi yeni yil konseptinde yer verilen üst ksmi tamamen dügmeli bir pjama takımı aldm.
Kuzeyzeynep sev163 gecelik alın pijama doğumdan sonra zor olur sizi alttan kontrol edicekler sürekli kanamanızı. Ben bi pijama bi gecelik almıştım pijamayı hiç giymedim evde kullandım. Doğumum normaldi 5 saatte çıktım. Lohusa sepetinden aldım gayet kaliteliler