dilaracalik29 Perinatolog araştırması yapıyorum dün Altan beyi sordum buradan ama şimdide kadıköyde bi doktor buldum ama duyanınız vardı gideniniz varmı tereddütlüyüm sorayım dedim doktorun adı VEDAT DAYICIOĞLU
Bus2020 dilaracalik29 ben cokta memnun kaldim butun vucudunu organlarini hepsini kontrol ediyor hemde 300 tl gibi bi fiyata
Vnsgb dilaracalik29 detaylıya vedat beye gittim müthiş bi hekim pamuk gibi resmen kesinlikle tavsiye ederim ayrıca bilgisine diyecek bişey yok zaten alanında çok başarılı bir perinatolog
isimsizbebek dilaracalik29 ben gittim vedat beye. Hatta burda birçok kişiye de yazdım yorumlarda gidip memnun kalan var. Arama kısmından ismi ile arayarak geçmiş postlara bakabilirsiniz
Humi dilaracalik29 ben zeki sahinoglu na gidiyorum mukemmel bi perinatolog cok cok ilgili 4 ayri perinatolog gezdim en iyisi buydu. 420 lira ucreti bagdat caddesinde
dilaracalik29 Vnsgb ya ben dün telefonda konuştum kendisi ile 300 ₺ muayene ücreti beni araştırın dedi istediğim içeriklere ulaşamadım daha doğrusu yorum çok fazla yok yoruma değerlendirmeye önem veriyorum o zaman ben gideyim oraya
Bus2020 qusel renkli cekiyor ama bize verdikleri renkli degil cd vermiyor ultrason kagidi veriyor kavurgalari vs olan bide rapor veriyor
Vnsgb dilaracalik29 ben kendisini buradan gördüm gittim ve iyiki gitmişim diyorum kesin çok memnun kalırsınız. Kendisi banada beni araştırın dedi bende zaten adınızı anne bebek forumundan duydum çok memnunlardı dedim öyle mi çok sevindim dedi 😇