Yaseminnnn04 Dilaylay1 Ben 6 hafta 1gunm, kalp atişi duymadim daha😞 ama benimde aşiri karin agrilarim oluyor aradim doktoru bilgilendirdim normal dedi eger ateşin ve kanaman yoksa panik yapmaya gerek yok dedi. Sabirsizlikla doktora gitmeyi bekliyorum😍
Ymr_yme Bende 6 haftalik hamileyim keseyi dün gördüm ama agrim oluyo benim karnim agriyo cok korkuyorum
ayse_29 Ymr_yme kasıklarda benim de oluyordu normal dedi doktor. Yani mantıklı olması rahim genişliyor şimdiden normal boyutunun iki katına çıkıyor. Stres yapma
Elpisphanto Ymr_yme merhaba ben 7+3 üm benimde karın ağrım çoktu 6. Haftada doktorum normal olduğunu söyledi baskı olduğu için korkmayın Allah ın izniyle bir şey olmaz ❤️
ayse_29 6+1 benim de . Cuma gideceğim inşallah duyarız kalp atışını. geçen hafta keseyi gördük sadece
Ymr_yme ayse_29 siz keseyi görmüşsünüz orda 10 cm yaziyo kagotda sizde kac yapiyo normal mi 10 cm kesenin capi sanirim
ayse_29 Ymr_yme o rahim genişliği. Kesenin büyüklüğü mm olarak ifade ediliyor bu haftalarda yaklaşık 9-10 mm
Ymr_yme Melike-0467 benim gecen hafta en son carsamba günü 1285 beta.benim tup bebek tedavisiyle oldu normal gebelik degil😊
Melike-0467 Ymr_yme ne kadarlık evlisin bende sebepsiz infertikiteleden tedavi gördüm geçen sene aşılama yaptırdım tutmadı çok şükür kendiliğinden oldu
Ymr_yme Melike-0467 8 yillil evliyim cok şükür bu sefer tutturduk dusuk fln olmadi hic ilk gebelik ilk pozitifi gördüm Allahim herkese nasip etsin bende polikistik over vardi
Hashasim2020 Kızlar ben de yarın kısmetse 6+0 oluyorum arada kasık ağırlarım oluyor göğüslerim hassastı ama birkaç gündür hassasiyet gitti böyle olan var mı tedirgin oldum yarın kontrolüm var bakalım inşallah kalp atışını duyarız 🙇🏼♀️
Hashasim2020 ayse_29 evet doktor bebeğe zarar vermesin diye sesini açmadı ana atışını gördük hamd olsun boşuna vesvese yapmışım 🥰
Seymaaygzz 6+4 bende gaz sksmasi oldugu gibi karnimda kramplar oluyo kasik agrisi benmde var gpguslerim sisti agriyolar bel agrisi var hafifte pazartesi doktora gidicem