edak Fatma60_ benim de aynı. Hem zaman geçsin hadi bir an önce doğsun istiyorum, hem de nasıl olacak ağrım sızım çok mu olacak bakabilecek miyim diye korkuyorum zaman dursun istiyorum 😅 çok karışık duygular Allah yardımcımız olsun 😆
Momdilay Fatma60_ biz de 35+5 olduk🤗 zaman hem geçsin hem de geçmesin istiyorum doğum korkusu sardı beni bikaç gündür😟
Minigim_ Fatma60_ 35+3 bu haftaya kadar gayet iyiydim ama daralıyorum artık nasipse 26 martda sezeryan olcam hemen geçsin istiyorum bende
Sevgi_yle SumeyyeAhmet aynen sırt üstü yatamıyorum.uzun süre oturamıyorum.ve bugün daha da ağırlaştığımı hissediyorum.kasıklara baskı yapıyo.
SumeyyeAhmet Sevgi_yle aynen bende ya yatsam gecmiyor kalksam geçmiyor gece saat başı wc molasi veriyorum ve karnımı itekliyor artik oda acıyor 😊
Sevgi_yle SumeyyeAhmet yok gece sık wc kalkmıyorum ama uykum çok huzursız sürekli sağa sola dönüyorum.evet iteklemeleri çok acıtıyo.normal ama alan daraldı.
SumeyyeAhmet Sevgi_yle evet sanirim öyle daha hiç net girmedim en son 33.haftada gittim 36 da gel dediler ne oluyor ne bitiyor hiç bilmiyorum bu sefer çok geç çağırdı dr