mrvdiinc İyi geceler arkadaşlar. 31+4 günlüğüz çantayı ne zaman hazırlamam gerek emin olamıyorum. Sizler kaçıncı haftanızda hazırladınız?
duygusm mrvdiinc Bence artık hazırlayın. Ben 32’de hazır edecektim, 33 gibi büyük ölçüde hazırlamıştım.
Begonia mrvdiinc 39+2’yim dün hazırladım. Erken doğum riski yoksa, her şey yolunca gidiyorsa 36, 37 normal. Benim doğuma dair hiçbir belirtim olmadığı ve sancım olmadığı için daha yeni hazırladım hatta hâlâ koyacak şeylerim var. 15 dkmı almadı. Çok abartılıyor hastane çantası.
Asl_93 mrvdiinc ben şu an 20 haftalığım canım 30 lu haftalara bırakmak istemiyorum ağırlaşırım diye ☺️ 25 26 gibi hazırlamayı planlıyorum inşallah 🙏🏼 Bebişlerin ne zaman ne yapacağı da belli olmuyor 🙈
Deletedmom315 Bizde 31+2 olduk canım. Bugün kıyafetlerini tamamen yıkadım, yarın ütülerini yapcam, diğer gün de sakin kafayla hazırlarım inşallah 🥰 Çünkü ev temizliği de duruyor bari bebeğimin ve benim çantam hazırda dursun diye düşünüyorum, temizlik 2 günlük iş.
mrvdiinc Deletedmom315 evet daha temizlikte duruyor onu da nisan başı gibi halletmeyi düşünüyorum bende
mrvdiinc duygusm neler koyacağımı ayarlayıp yerleştireceğim en kısa zamanda o halde ne olur ne olmaz hazırda durması daha iyi olur heralde
mrvdiinc Mslm ben yıkama ütüleme işini bitirdim son yapılması gereken temizlik ve hastane çantam kaldı en önemlisi çanta gibi zaten
mrvdiinc Asl_93 evet kesinlikle ne yapacakları belli olmaz 🙈 arkadaşımın herşeyi normal giderken ona güvenip temizlik çanta hiçbirini yapmadı 37de bebek geldi geçen günlerde. Ondan sonra panik olmaya başladım ister istemez
Begonia mrvdiinc Şu an inanılmaz uykum var sabah liste yazayım bayağı teferruatlı süt yapıcı şeyler bile koydum çünkü 😂