birsaglikci Kızlar merhaba derin dondurucu almayı düşünüyorum. Hangi marka model önerirsiniz? Dikey mi önerirsiniz? Kullananlar Bilgi verebilir mi?
Dua38 birsaglikci Dikey kullanıyorum 7 çekmeceli her çekmecede şok özelliği var gayet de memnunum tavsiye ederim bazı dolaplarda 1 çekmecede şok özelliği var ne koyacak olursan önce orda şoklatıp sonra koyuyormuşsun bence zaman kaybı aklınızda bulunsun 🙂
Laloba birsaglikci yataylar çok ses çıkartıyor benim bütün görümcelerim dikey kullanıyor hepsi memnun eltim de yatay var çok ses çıkartıyor ve yer kaplıyor ayrıca denildiği gibi içi kuyu gibi içinden bişey almak çok zor
bilaloguzunannesi birsaglikci dikey ve 7 cekmeceli olanı çok güzel ama şuan alım zamanı değil kurban bayramına son 2 3 gün kala alırsanız o zaman daha çok indirim yapılır
birsaglikci Aysizm Dua38 Laloba bilaloguzunannesi Nazlii_ peki hangi markayı önerirsiniz? Hangisi daha az elektrik yakar ?
Nazlii_ Benim yatay çok memnunum içine 5 Litrelik süt falan da koyuyorum ses çıkarmıyor. Koyacaklarımı önce şokluyorum sonra koyuyorum ben memnunum yani komşumun da çekmeceli oda memnun arz talep meselesi galiba :)
bilaloguzunannesi birsaglikci siemens çok güzel ama fiyatlar uçmuş siemens bosch profilo alabilirsiniz
Feyzaanne birsaglikci en iyisi dikey 7 çekmeceli kullanıyordum annemin evindede uğur derin dondurucu markası ve çok memnunum
zynpzynpzynp Bende 7 çekmeceli vestel kullannıyorum geçen yıl son modelini aldık. Ama çok gürültülü çalışıyor bin tl gibi bir fiyat farkıyla bosh almanızı öneririm. Onu almadığıma pişmanım
Cileklipasta birsaglikci anneminki yataydı çok yer kaplıyor. Elden çıkardı bu sebeple. Keşke dikey alsaydım diyor hep 🤷🏻♀️
spiker_anne birsaglikci kesinlikle dikey öneririm hem derli toplu oluyor düzenli duruyor cekmecesi falan da bölmeleri cok kullanisli üstelik daha az yer kapliyor bende bu sene alicam insallah🌸❤
bilaloguzunannesi Elizvedeniz siemens de çalıştım ondan biliyorum kurban bayramı üstü derin dondurucu çok gönderilir ki satılsın diye bayramdan sonra kimse yanaşmaz elinde ki malı çıkarmak için indirim bile yapılır
bilaloguzunannesi Elizvedeniz bilemiyorum belki şehirden şehire değişebilir osmaniyede çalıştım ve hatta indirim bile yapılır fiyatı üzerinden