Aynelazis Gamzetgt evet bende içiyorum ferrum demir ilacı ve omega 3 olarak imom. Ferrumu ictinde wc gittin zaman diskin siyah olabilir endiselenme ilactandir 😊
pyymamm Gamzetgt gyno ferro sanol kan ilacı, devit 3 d vitamini, decavit vitamin hapı , magnorm magnezyum
2mucizembenim Aynelazis Merhaba bende imom kullanıyorum ve son zamanlarda eczanelerde bulmam sıkıntı oldu , nette de stoklarda yok ve ne kadar a alıyorsunuz merak ettim
Aynelazis Malatya444 doktorunla konuş ssk karsiladi vitamin yazsin sana. Onlar tabiki en pahali olanini yazicak
Aynelazis 2mucizembenim evet o sikinti bendede vardi 2ay öncesi. Doktora söyledim yurt disindan geliyolarmis ve dolar yüzünden sakliyolarmis onlari. Ama benim anem özel hastanede çalıştığı için buluyor onlari bana. Normalde zamli hali 64tl ama ben eski fiyatla aliyorun 55tl.zaten son 16 günüm kaldi doğuma son kutuyu bitirmeme az kaldi. Ama doktorum bunu bulamasan 2 vitamin daha yazdı ama onlar çok pahalii 😳😳🙄🙄
2mucizembenim Aynelazis Sen şanslıymışsın cnm , ben ilk hamileliğimde de imom kullandım çok da memnundum o yüzden şimdi de onu kullanıyorum ama dün bitti , yarın bulamazsam regenesis max alı cam
Ask_H Gamzetgt demir ilacı , vinelac folic asit ve içinde bir çok vitamin var iki ilacı kullanıyorum...