esilax bu yil erkek yili gibi geliyor bana cevremdekilerin hepsinin erkek cocugu olucak sizce bu yil erkek yilimi kiz yilimi? bizim cinsiyet daha belli degil 7hfta 4 gunluguz sizin bebislerinizin cinsiyeti nedr hanmlar?
Kanalicigozde Henüz bende cinsiyet öğrenmedim 15 haftalığım🦋 Ve benimde çevremde hep erkek haberi aldılar 😛
Motheroftwo Kanalicigozde neden öğrenemediniz söylemiyorlar mı ben de devlet hastanesine gidiyorum 11 hafta 4 günlük gittim hiç bir tahminde bulunmadı bulunacak ya da söyleyecek gibi değil
Sedatasdan Bence de kesinlikle erkek biz de 17 haftalıgız erkek bebeğimiz olucak cevremdeki ler de burada ki forıumda ki konuştugum kişiler de hep erkek bebek 😊😊👪
elifulsl Doktorumun asistanı bu yıl kız yılı olduğunu söylemişti. Benim bebeğim de kız 🤗 ama aynı haftadaki arkadaşımın bebeği erkek. Belli olmuyor yani. Allah hayırlısını versin size de 🙏🏻
Edamutlu Benim çevrem hep erkek ama benim ki kız apartmanda 4 hamile var erkek hepsi sadece bizim ki kız 😍😍
KubraatMacit Çevremde 10 hamile var daha cinsiyetler çoğunun belli değil ama form da hep erkek ☺ Benim de oğlum olacak bir kızım var zaten 😍💙💖