Funnda Evettt cumartesi gunu ogrendik oglumuz oluyor insallah 💙 Siz ogrendinizmi ? 16+3 haftaligiz 🙏🏽
Ozteber Kizim olucak inşallah kesin göstermese de hala doktorlar kıza benzetti😊 11.09.2018 görünüyo tarih ama bugün 05.09.2018 dedi
Aycatpzkrkmz Banada benim ısrarlarımla oda çıkıntı görüyorum erkek gibi ama bekle daha dedi doktorum 12+5 idik söylediğinde şuan şuan 14+4 hayırlısı bakalım ♥
JuesiMelissa Benimde bugün doktorum tahminde bulundu çok bariz çıkıntı vardı erkeğe benziyor diye ama net değil tabi 12 haftam doldu bugün
Busra_gezen 17+5 gunluguz doktorumuz %80 kız dedi ama nedense ben hep erkek hissediyordum hâlâ inanamiyorum 😃 bu arada bize doktor muhtemel doğum şu zaman bu zaman demedi sormak mı gerekiyor
FatoAYKurt Bende 20 eylül tahmini doğum günü ama cinsiyet öğrenmeye gitmedim daha biraz 15. Haftadayim biraz daha büyüsün diyorum
YelizMami Bişey daha sorucam sizlere ilk gebeliğim pek bilgim YÖK 🤗🤰🏼 Şubatın 7 sinde Real oldum en son doğumum kasım 14 mü oluyor ??
Ozteber YelizMami nette doğum tarihi hesaplama var bide doktorunda söyler ay kasım bebeği benm doğum tarihim😍
KaanMenekeOlpak YelizMami Canım son adet gününe adetinin kaç gün sürdüğünü ekle 9 ay say doktor bana öyle demişti