Yakumer29 Doğum anında yada doğuma hazırlık anında şal tülbent bone ne önerirsiniz yada siz ne kullanacaksınız ☺️
Yesmckmk Yakumer29 ben bone tarzı bi şal aldım rahat olur diye özelde yapıcam zaten doğumu gerci doğuma çok var da benim 🙈😂
58_edaygmr_58 Yakumer29 bende bir kaç gündür bunu düşünüyordum bende pembe şal Br yazma alırım hangisini takarsam artık doğumdan sonra
Dilara_ee Bende dışarda takılan bone lerden aldım. Hani önü büzgülü biraz.birde örtme aldım.zaten adam çok girmez girincede en azından saçım toplu olur boneyle hemen üstünede örtmemi atarım dedim🤔
Aysema Yakumer29 Bende modanisada fiyonklu falan süslü bonelerden gördüm. Mecburen oyle bisi alirim heralde. Cunku sal esarp yazma illaki duser sac gozukur. Daha derli toplu durur. Zaten pijamada da yakasi cok acik olmayan birsey tercoh edersem sorun olmaz diye dusundum.
Nur_nur06 Yesmckmk fiyat nasıl canım 😇 kaç haftalıksın ben 11. Haftadayım ama hala karar veremedim doktora hastaneye
birsaglikci Kızlar şal sayfasında indirim var görmek istersiniz diye bırakıyorum buraya https://www.instagram.com/p/B9OCKIcjlqi/?igshid=pn9exg3ll5fr
Yesmckmk Nur_nur06 muane ücreti 165 hastane sahibi eşimin tanıdığı indirimle 135e giriyoruz ama doktorumdan çok memnunum mükemmel ilgileniyor konuşuyor açıklıyor. Ben çok zor bi doktora ısınırım çoğu köpek gibi olduğu için ama bu doktoru çok sevdim