EbruMyc 17 haftalık hamileyim ilk hamileligim . Bu aylarda yolculuk yapan oldumu yardımcı olursanız çok sevinirim . Riskli bı durumum yok doktorum cok gönüllü olmayarak 2 saatte bir mola ve 10 dakika yürümek şartıyla izin verdi .bende tereddüt te kaldim
inciiim EbruMyc kaç saatlik yol canım arabayla 14 haftalıkken 8 saatlik yol gittim tabi sürekli mola ve yürüyüşler yaptım her saat başı 10 dakika bir şükür Bi sıkıntı olmadı
fatmuhkes EbruMyc ben sürekli yolculuk yaptım 8-9 saat süren yollardı ara sıra mola verip biraz yürüyerek hallettim hatta en sonki yolculuğum 12-13 saat sürdü bel ağrısı ve tuvalet sorunu dışında problemim olmadı şükür 😊
Selalee22 EbruMyc bende 30 haftalikken yolculuk yaptm zorunlu degilse gitme bebek degil insan kendi rahatsiz oluyor
kayseri_1234 EbruMyc 22 haftalık ken 16 saat yaptım banada 2 saatte bir en az 10 dk yürü dedi rahat gidince 2 saatte inmedim de Bi sıkıntı olmadı şükür
Meryyaras Bende o haftalarda uzun yola gitmiştim hiç Bi sıkıntı olmadı nasipse doğum için yine memlekete gidicem 😊
EbruMyc inciiim 9 saat memlekete gitcem ilk kez gurbete çıktım çok özledim hamilelikte girince gidemedim ☺️
glsm41 Canım bir sıkıntk olmuyor doktor bana da iki saatte 10 dk yürü demişti mola da veremedik yürümedim ama bi sıkıntı yoktu geldiğimde kontrolüm vardı şükür iyiydi.
Yaren2019 Bende 7 ve 8 haftalıkken 10 saatlik yolculuk yaptım arabayla ama dinlendik 2 saate bir indik
RuzgarsMommy Bende 16 hfataligim cuma günü uçak yolculuğu yapicam 3 4 saatlik sakıncası yok dedi sadece hamile kağıdı vericek x ray cihazlarından geçme dedi
Busratm EbruMyc 19 haftalık gebeyken 2 gün arayla 8 saat yol gittim geldim. Çok şükür bir sorun olmadı. Ama 2-3 saatte bir mola verdik ve her moladada kalkıp 5 dk da olsa yürüdüm.