Nurhan54 Sibelgokhan acikcasi sasirdo canim kiwidwn memnun olna ilk ekz dudum gerci hangi arasbasi ben egg den bahhsediyorum
Sibelgokhan Nurhan54 https://ty.gl/mivcx3fi bu canım egg değil city way kullanıcı yorumları da yazıyor zaten ,hiç olumsuz bir yorum yazan olmamış
Arasbaran Nurhan54 bebek arabası Peg Perego book plus 51.Beşik kraft calipso 2. Mama sandalyesi prego aynı zamanda sallanıyor
Aysegulck Nurhan54 mama sandalyesini chiccodan alim diye düşünmüştüm ama neredeyse aynı kalitede bir ürüne denk geldim ebebekte tavsiye ederim her ne kadar görevli bu nasılsa alıcı diye düşünüp 1000 liralık mama sandalyesi aldırmaya çalışsa da ben baya almamak da ısrarcı oldum çünkü tablası oturma yeri kalite olarak çok iyiydi Benim için önenli olan sandalyenin tabla kısmının sağlamlığıydı inanır mısın chicconunkiyle aynı oturma yeri de aynı şekilde ve bir diğer önenli olansa oturma yeri genişliği. 350 liraya baby plus markası. Neden ucuz çünkü ebebekin kendi markası aldı yeni duyuluyor.. bir de chicco gibi markalarla kafa kafaya aynı paraya piyasada yarışamaz
Susammtanesii Gzdgzdkrt anex aşırı büyük ve kaba kurulumuda zor ben çok araştırdım sadece görsel olarak güzel
Gzdgzdkrt Susammtanesii ya bende açıkçası çok araştırdım bana en pratik kullanışlı anex geldi ve özelliği çok 🥰 ama haklısınız biraz büyük ama çok şık 😍❤️
Seyma_Eren Seda3562 canım bizde literax 4 aldık, sen travel şeklinde mi aldın, ben internetten pusetli sanıp sadece arabasını sipariş vermişim😢 Şimdi pusetini ekstra sipariş versem mi kararsız kaldım, ikisi 1400 e falan geliyor, siz kaça aldınız
Nurhan54 198723 mohilha super arabada da cift taraf olmadidgi icin ben ek begenmemistim o arabayau tabi siziin karariniz
Yagmurkoksal61 Sibelgokhan bunun taşıma koltuğu port bebe yerine monte ediliyormu acaba öyle resim koymamışlar hiç
Hatice_ceylan Nurhan54 biz bı anne kucagı almadık ya boksu oldugu ıcın ona gerek duymadım . Bunlardan zıyada bdbegın ates olcerı falan daha onsmlı benım ıcın
Tbaaa Gzdgzdkrt ya ben de çok istiyorum anexi ama daha yerine gidip görme imkanım olmadı. Hafif mi kullanışlı geldi mi size ? Kadınlar günü indirimi vardı 😬daha da iner mi acaba diye beklesem mi bilemedim napsam ben de
Gzdgzdkrt Tbaaa çok fazla bi indirim olmamış açıkçası, ben tek kalan bir ürünü aldım diğerlerinden baya bi uygundu sanırsam tek kaldığı için. Tek kalan iki renk ürünü daha var pembe ve mor olanı onlarda 3 lü ve 2 li set halinde suan satısta:) kullanım olarakta ben memnun kaldım bana göre çok pratik ve kullanışlı 🥰