Nurhan54 Kizlar biz bunallri aldik daha kullannamdik ama simdilik cok guzsl girunuyorlar araba biraz agir hafif isteyeere asla tavsiye etmem besik super hem salalaniyor hem buyuk en az 4 yasa kadar kulnim araligi var anaa kucagi ili tulri sallaniyor tuttasimli muzukli oturak seklinde de oluyir puset de zaten bilenler bikri mamas papas urunlerinde kullanilan puset avionaut kite simdilik hepsi guzel ileridede kullnaimlari atatim siz beler aldiniz tavsiye edchiniz urunler neler https://imgyukle.com/i/ntTb1A araba ve puset https://imgyukle.com/i/ntYkoQ. Besik https://imgyukle.com/i/ntYEKc. Ana kucağı
merveugurlu Nurhan54 bebek arabası kraft twist xlx ana kucagı joie sansa beşik mondo model ve bebek odası classy model ikiside meltem mobilya
Nurhan54 Aysegulck araba disiindakiler mukemmel araba seninkide biraz agir galiba kraft surf tan vazgevip bunu aldik bizde
merveugurlu Aysegulck bebek arabanızı kullandınız mı memnun musunuz bende twist xlx modelini aldım hemuz kullanmadım
Gzdgzdkrt Bebek arabasını dün aldık ☺️ Anex 3’lü set aldık onun dışında baby nest aldık (battaniye, yastık, emzirme yastıgı) ocak ayında almıştım 🥰🥰
Nurhan54 Gzdgzdkrt ayy annx mukememl ama cok pahali kiiiz ilk bebis mi bizimki 3. İnşallah son duye dusunuyoruz o yuzden bulir aldik ilk bebisse digaer bebbkleree kullanmak acisndan mantikli
Susammtanesii Gzdgzdkrt anex aşırı büyük ve kaba kurulumuda zor ben çok araştırdım sadece görsel olarak güzel
Tbaaa Gzdgzdkrt ya ben de çok istiyorum anexi ama daha yerine gidip görme imkanım olmadı. Hafif mi kullanışlı geldi mi size ? Kadınlar günü indirimi vardı 😬daha da iner mi acaba diye beklesem mi bilemedim napsam ben de
Aysegulck Nurhan54 yeni aldık bebiş daha doğmadı bakalım inşallah memnun kalırım ama araştırmalara göre kraft twistin 360 derece dönme özelliğindeki mekanizmanın zayıf oluşundan dolayı çok iade almış internetten öyle yorumlara denk geldim belki değiştiririm iyi araştırmak lazım
Nurhan54 merveugurlu joie sanasa aiyi mi canim yay seina dakha kullanisli geliyri aban kraft ta agir dige alammdik gerci concordun ondan assagi kalir yani uok ama
Zuzuck merveugurlu merhaba joie sansa istiyorum bende ebebek te indirime girmişti 29 şubatta kaçırdım nerden ne kadara almıştınız
merveugurlu Nurhan54 joie sansa ebebek sitesinden sipariş verdim henüz gelmedi serinada çok guzel ama benım sansanın gorunusunu begendm özellikleri aynı sanırım ıkısınıde canlı gormedim online uzerinden aldım umarım guzeldir ama sansa için guzel yorumlar vardı
Aysegulck merveugurlu yeni aldım canım xlx ini daha kullanmadım dönen mekanizmanın zayıf oluşumdan dolayı çok iade almış diye forumlarda okuyorum çok beğenerek aldık eşimle ama iade edebilirim diye de görünüyor
Nurhan54 Anurtrn20 besik 80 140 anne yani boyuna getiriliyor takerleki yok ma yatagin aynida zataen ama anene yani olarak adaha pratik seyler kullannilabiljr
Nurhan54 Brgzl mamas papas vok guzle canim ya fiayti biraz daha yuksek oldugu icin onu almadik ama gercejten cok kaliteli ve sik bir araba
Aysegulck merveugurlu bize ebebekteki çalışan en çok satılanın Sağlam ve daha iyi Olanının Serina olduğunu söyledi özellikleri bir iki tık sansaya göre farklı
Nurhan54 merveugurlu o bir tik daha pahali serina puset gibi oluyor sanasa dan farkli olarak snaasa nin da daha farkli slakanma seklilleri var
Nurhan54 Aysegulck aynen canim biz genenl olarak keafttan soguduk surf a asiktim ama pusti falanda kullaniszimis be ek 3 ay bile duramuyormus boyuna gire atbada agirmis kalliteli ama. Agirmis umarim pisman omassin canim herkees memnun olmayacak degil
merveugurlu Aysegulck ben ebebek çalışanına sordum o bana böyle bir şey söylemedi sadece sansa daha az yer kaplıyor o konusa avantajlı dedi serinaya göre kalan özellikler aynu dedi tercih meselesi sanırım insallah ıkısıde guzeldir herkes memnun kalır umarım . Bu arada fark nedir ben bilmiyorum