Motheroftwo AycaAkdeniz ben 8 aylıkken kızım oğluma hamile kaldım aralarında 1,5 yaş var biraz zorlasalarda birlikte büyüdüler şu an 5,5 ve 7 yaşlarındalar ve ben 3 aylık hamileyim
firdevs AycaAkdeniz doğru mu bilmiyorum canım ama bi arkadaşım hamileyken bebeğini emzirebileceğini söylemişti benim kayınvalidem 40 gün dolunca 1 bebek daha istiyor ama ben bebeğimi emzirmek istiyorum demiştim o da hamilelikte emzirilebilir demişti bi araştır istersen
Elfibrhm2609 AycaAkdeniz şuan mama mi veriyorsun canım sütun yeterli değil miydi bende şuan hem emziriyorum hem mama ile destekliyorum doymuyor çünkü 🙄
AycaAkdeniz Elfibrhm2609 Elfibrhm2609 sütüm vardı ama emmeyi bıraktı bırakıncada ben üstüme gitmedim aç bırak dediler kıyamadım.. emmeyince biberonla verdim ona alıştı beni tamamen bıraktı.. şuam mama yıyor ve ek gıdaya başladık..
Esraabrklu Elfibrhm2609 konuyla alakalı degıl ama mama günde kaç ml veriyorsun ?? Bende hem mama hem emziriyorum ve hangi mama kullanıyorsunuz ??
Rabia88 firdevs 40 gün dolunca mı ? Yanlış anlamayın da böyle biseyi kayınvalide nasıl istiyor o mu taşıyıp bakacakmis normal doğumda bilmiyorum ama sezeryanda 2 yıl anca vücut topluyormus kendini
Ebru91 2.5 yaşında bir oğlun var ve 7 aylık hamileyim bende ben çok erken oldu diyordum ama sizin ki daha erken olmuş Allah yardım etsin
firdevs AycaAkdeniz sütünün tadı değişti demek kuzum ya kıyamam inşallah çok kolay bir hamilelik geçirirsin anlamazsın bile sağlıkla doğar ikisini bir ikiz gibi büyütürsün 🙏🙏🙏
firdevs deletedmom01 yok kuzum ya ama kayınvalidem delirtiyor her konuşmada anne diyorum dur bi bebeğimi alayım sağlıkla kucağıma tadını çıkarayım o zaten doğacak sen ikinciye hazırla kendini diyor tatlım deli edecek beni 🤦🏻♀️