Cumaserife Kızlar interntte birçok yerde bitki çaylarının kasılmalarını başlattığı yazıyor bitki çayıyla doğumunu başlatan varmı açıkcası kekik çayını bir kaç yudum denemek istiyorum siz yaptınız mı bilgi verim lütfen 38 haftalığız bu arada
Zeyk Cumaserife hiç fikrim yok aynı haftadayiz. Kekik çayı kasları gevsetiyor ama bir etkisi var mı bilmiyorum 🤔
Cumaserife Zeyk kasılma yaratıyor diye okudum interntten ama korkmadım diil kasılma başlarsa açılma olmazsa diye 🤦♀️
Cumaserife Meftunbade birçok çay aynı etkiyi sağlıyormuş ama bana kekik daha masum geldi 🙈 yada ben öyle sanıyorum
Zeyk Cumaserife hay Allah bilmiyorum ki canım bide kasılmaların olur ama açılmayı da anlayamazsın ki evde 😂 nasıl olacak. Ya çok şey deniyor. Daha cuma günü doktorum bana ellerinle yerleri sil squat yap bol yürü dedi ben bunları hamileliğimin başından beri yapıyorum bir elimle silmemistim yerleri onu da yapıyorum şimdi ne gelen var ne giden 😂
Hayat Aalında kızlar yan etkileride oluyor.Fazla içince kasılma bebeyin kalp atışını yavaşlatıyor O yüzden normasına dikkat edilmeli bence