Busra_7728 Merhabalar, Başlıktan anlaşılacağı gibi uygun fiyata kullanışlı ateş ölçer bakıyorum ama fiyatlar uçmuş tavsiyeniz indirimde olan ürün varsa tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler.
Asaltntyr Busra_7728 benim arkadaşım pediatrist o en kesin sonucu koltuk altından ölçüm yapanlar veriyo diyo. Alından ölçenler pratik ama bazen bi kaç derece yanlış çıkabilir dedi ben de ona göre bir ateş ölçer alacağım.
Kelebek1_ Busra_7728 bende biraz araştırdım aslında en doğu sonucu kulaktan ölçerler diyorlar ama kol altı olanlar da hemen hemen aynı işi görüyor doğru sonuç veriyormuş sadece kulaktan ölçer daha kullanışlı bebeği zorlamadan ateş ölçer diye tercih ediliyor galiba ama aşırı pahalı en olmadı bende e bebekten falan koltuk altından ölçeklerden alacağım eski modellerden değil ama
Sedatrk Comfort temassız Ateş ölçer aldım ben arkadaşım kullanıyor çok memnun ben daha denemedim ama bı araştır istersen fiyatı 130 TL falan onasi gerekiyor
Sedatrk Nesekaya canım link atmayı bilmiyorum ben ama googleden comfort temassız Ateş ölçer yazınca ilk n11 de çıkıyor reklam olarak ben Eminönü havuzlu handa bı magazadan aldim
cte211 Wee babynin temassız ateş ölçeride çok iyi normal fiyatı 140 tl civarı ama indirimini bekliyorum ben olursa tabii. Kullananlar memnunmuş ona da bir bak istersen
Kelebek1_ Qwe123 onu hiç duymadım ama çocuklarda kullanılıyor yani aşırı bi kir olmaz ki yanlış ölçecek kadar sadece kullanım kolaylığından dolayı onu alıyor insanlar kol altından ölçüm yapanlar hem fiyat olarak uygun hem de aynı işi görüyor
Ipeku Bende burda durayim bu ara arayıstayim 😊cogu kulaktan demis ve dediginiz gbi ekstra eski olan koltuk altlarindanda almışlar en garantisi diyr
miine Ben braun prt 2000 koltukaltı ölçer aldım jokerden indirimdeydi 124 TL aldım 😊şuan ne kadar bilmiyorum