Kalp-1996 meliccccc bana tek embriyo koydu herseyini hayırlı olsun İstanbul tüp bebek Merkezi doktorum ozan Özolcay kızlar
Cigdemveminik Kalp-1996 hayırlı sonuçlarınız olan inşallhh bir tüp bebek annesi olarak o bekleme aşamasınn zorluğunu çok iyi biliyorm rabbim güzl haberşni paylaşmayı nasip etsn🙏🏻🥰
meliccccc Kalp-1996 ayy insallah canim yaa bi bari tutsa dunyalar bizim olur🥰 sende saglikli sihhatli kavus yavruna insallah
DamlaNur29 Kalp-1996 benimde 15.gün yap demişlerdi ama kaynanam falan cok ısrar etti ben tedirgindim korkuyodum ya cıkmazsa diye ama 12.günü erken gebelik testi ile öğrendim aynı gün değerim 334dü yarın yapabilirsin genelde heryer 12.gün derken bazi yerler15.gün yapın diyolar
DamlaNur29 Kalp-1996 cok sevindim senin adına mesajı yazdıgımda test yaptığını görmemiştim inşallah hayırlısı ile kalp atısını duyarsın sonrası kucagına alırsın bende 11 haftalıgım 🤰❤
Kalp-1996 Ebe4343 hadi bakalım ilk haberi sizden aldık 😊 kızlar gazınızdan bal damlıyo inş dediğiniz gibidir 🎈🎈🎈🎈♥️♥️♥️🥰
Kalp-1996 Kızlar degerim 1030 çoktun pozitif şimdi cumartesi günü tekrar gidicez yükselmesi gerekiyormuş sonrada ultrasonla bakılacakmış duaların için teşekkür ederim Allah’a isteyene herkese nasip etsin inş 🙏🏻🙏🏻🙏🏻♥️♥️♥️
Nehirr88k Kalp-1996 hayırlı olsun canm saglikli bi sekilde kucaginada almayı nasip etsin insallah rabbim bnimde bu ay dondurulmus embriyo trasferim olucak adetimi bekliyorum dualarını bekliyorum 🤲🤗