Kalp-1996 Tüp bebek tedavisi görüyorum kızlar transfer günüm 21.şubat2020 bugün transferimin 11.günü doktora 4 Mart Çarşamba gidicez kan tahlili yapılacak
Cansummm Kalp-1996 hatırlı haberler alırsın inşallah ama şuanda da yaptırsan %99 öğrenirsin 🤗Allah gönlüne göre versin inşallah
hcrtrmn Transferin 9. Günü kan testinde pozitif olduğumu öğrenmiştim. Çok iyi sabretmişsiniz maşallah 😉
Kalp-1996 Transferim 11. Günü idrar testi yaptım kozlar çift çizgi çıktı hemen sizce ne kadar güvenmeliyim kendimi umutlandırmak istemiyorum 🙏🏻
Naz1988 Kalp-1996 Rabbim gönlüne göre versin canım cift cizgi varsa hamilesindir bence bende tüp bebekle hamile kaldım inşAllah ikizlerimi alıcam kucagıma sendende hayırlı haberler bekliyoruz🤗🤗
1erkek1kiz Kalp-1996 idrar konusunu bılemem ama benım 11 gun kanda cıkmıstı şimdi ikizlerımı bekliyorum 30 haftadayım
Sumgok Kalp-1996 bende tüp bebekle hamile kaldım canım muhtemelen tutmuştur benim 9.günde kan testi yapmışlardı rabbim inşallah gönlündekini nasip eder ❤️
Ebe4343 Kalp-1996 Google resim yükleme programı yaz çıkan sayfaya resim yükle sonra en alttaki resim yazan linki kopyalayıp buraya yapıştır