Ilknur_degrrli1 34 haftalik bebegim devleteki perinatplojide 1700 gr gozuktu ozelde gittigim doktorum gecen hafta 2 kilo demişti kizlar yaşayan varmi yaa
annesininpirensesi Ilknur_degrrli1 34+5 haftaligim 35 haftalik olduk sayilir 34 haftalik ken1900du kilomuz 35+2de randevumuz var kac kilo aldi bilmiyorm 2hafta geri bebisim
Emineasil1 Bende 34 haftaligim 1700 kilosu 2 hafta geriden geliyor gelisim geriligi var dedi. Sebebi bebege giden damarlarda diremc varmis. Su an yapilacak bir sey yok malesef sadeve tansiyon takibi yapiyorum
Ilknur_degrrli1 Emineasil1 ya canim benimkinin plesentasinda falan hicbir sorunu yok cok sukur ama neden bole oldu anlamadm doktor genetikte olabilir ama takiptw olucaz dedi sut incir ceviz muz tuket ben tuketiyorum birde balik yagi asiri kilo yapior 28 haftalikn tombul tombuldu sonra icmeyi biraktm balik yagini sanki ondan oldu gibi
Emineasil1 Bu zamana kadar da boyle bir sey denmemisti ogrenince şok oldum bende moralim cok bozuldu muz kaşar süt tuketmeye basladim umarim kilo alir