Leyla508 Sedaaackr benimde açlık genelde 80 küsür çıkıyor tokluk değişiklik gösteriyor 100-140-150 anlamadım ya
Merve_278 06MervevreM06 cihazınızın ömrü bitmiş olabilir bende aynı problemi yaşamıştım çünkü, cihazı değiştirdim doğru sonuçları aldım.
06MervevreM06 Merve_278 ilk aldigim günde aynıydı zaten 1hafta kullandım bıraktım. Kan vermeye başladım. Şükür sıkıntı yok
Sedaaackr mrvygrtc yani kendimi rahatsızda hissetmiyorum baş ağrısı ense yanması halsizlik de olmuyor
Gul6100 mrvygrtc Benim bazen boyle kollarim bacaklarim uyusuyo canı kesiliyor sanki o zamanlar sekerim dibe vuruyormus anlamadim ben ilaclardan oluyor sandim.
Merve_278 Sedaaackr canım ölçerken iğneyi yapınca ilk kanı silip bi daha sıkıp onunla ölçüyosun dimi?
Merve_278 Rumis sürekli hastaneye gitmek zor olabilir. çünkü açlık bakıyosun yiyosun 1 saat sonra yine bakıyosun her defasında gitmek yorucu olur. doktor verirse al diye yaşarsa alacaksın zaten, kendin gidip almana gerek yok
Sedaaackr Rumis yani sağlık ocaklarıda yapıyor ama sabah akşam oraya gitmektense evde ölçüyorum ben canım
Sedaaackr Merve_278 yok canım eşimin babanneside şeker hastası onda değişik değişik şeker aletleri ustası olmuş artık var banada o göstermişti 😊
Merve_278 Sedaaackr bende yanlış cihaz yüzünden çektiğim için peşine düşmekten ustası oldum artık bildiğim herşeyi söyleyip yardımcı olmak istiyorum 😁
Gul6100 Rabia-22 Allah bagislasin masallah ne guzel 😍🤗 olsun beyazin adi esmerin tadi demisler 🤣 kara böcük olur en fazla👶
Rabia-22 Gul6100 bence sarışın da esmer de tatlı oluyor cocuklar.hele sarışın kızlar😂ıns benmki bana benzer yaa
mrvygrtc Gul6100 belirtilerine bakmıstm da ben halsizlik uyku hali dalgınlık sinirlilik fln yazıyordu ben hepsini yaşıyorum da ama doktor düşüklüğü önemsemedi bi şey söylemedi
Gul6100 mrvygrtc Benim doktorum düşük olmasini pek iyi bulmadı 3 gun aclik tokluk 1. Saat tokluk 2. Saat sekeri ölçüp bildirmemi istedi . Ondada ayni cikarsa diyetisyene yonlendircekmis . Düşük olmasi bebegin beslenmesini engelleyebiliyormus bazen