Denizz2112 Kızlar iyi akşamlar birkaç gün önce de paylaştım daha da lekelenmem durmadı acile gitmiştim 3 gün önce dedi düşük riskin var progestan kullan durur dedi ama dahada durmamış bilgisi olan yazabilir mi
1994ozg Denizz2112 canım iğne vermedi mi en etkilisi iğnedir ben her ikisinide kullanıyorum 2 haftadır kanamam yok şükür senin bide sadece lekelenmeymiş bence bi doktoruna tekrar sor
Ehnr Denizz2112 benimde bugün kanamam oldu doktora gittim düşük tehtidi dedi baktık bebeği gördük ilk defa bebek oluşmuş dedi bana da verdi ondan geçti şuan yok umarım olmaz ya geçmiş olsun canim
Yesmckmk Bende 3 düşük yapmıştım progestan kullanmaya kalmadan düşüyordu sebebini bulduk ama progestana ragmen durmuyorsa belki sağlıksızdır yada ne kanamalar olup düzelen var kesin iyi bi doktor bulup görünmelisin
Denizz2112 Yesmckmk perşembe günü kendi doktoruma gittim bebekte bir sıkıntı yok dedi kan uyusmazligimiz olduğu için iğne yaptı acaba ondan mi diyorum
Denizz2112 1994ozg maddi imkan olmadığı için gidemiyorum canim eşim evlendigimizden beri çalışmıyor elimizdekini tükettik canim 7 aylık evliyiz 😔😔😔yoksa kim istemez özele gitmeyi ben hamile olduğumu öğrenen kayinvalidem dahada bi güne bi gün ne kapımı çalmış nede bi telefon açmış 😥😥😥
1994ozg Denizz2112 Allah yardımcınız olsun kuzum bebişler bereketiyle geliyor sabret🙏 öyle ailelerde ben inanıyorum ki bir gün sizin elinize düşecekler.. O zaman devlete gittiğinde üstüne basarak geçmiyor kaç gündür bi iğne vurabilir misiniz de kendin söyle bakalım kahve lekeyse sadece gelen çok korkmana gerek yok ama
Denizz2112 Bide arada bişey olmadığı takdirde babaanne olacağını soyledigimden beri bi kin tutmuş ki bana anlamadım gitti bu durumda psikolojikte çok önemli
Denizz2112 1994ozg Allah razı olsun canim benim Evet kahve leke ama damla damla değil tüm peçete kirleniyor onun için korkuyorum ben Rabbime sığınıyorum kula değil Her gün oğullarını arıyorlar öyle yerlerini Iyi yapıyorlar ki ne kadar anlatsam az olur 😔😔😔
1994ozg Denizz2112 eşlerin görmesi önemli ama genelde ailelerine karşı gözleri kör oluyor.. Sen sabret ilaçlarını kullan inşallah geçecek 🌸