Nese_krc iremkara bu sizi takip eden hekime göre değişiyor aslında, hekimlerin çoğu 2 Li tarama normal sonuçlandığında diğerlerini istemiyorlar. Ama bazı hekimler diğerlerinin de yapılmasını uygun buluyorlar :)
Karadenizf iremkara doktordan doktora değişiyor benim doktorum normal çıktığında istemiyorum ben farklı bişey dedi . 20. Haftamda detaylı ultrason için çağırdı o kadar.
Berna5919 Kimisi ilk testleri yaptırmıyor 4 lü yani son testi yaptırıyor kimisi 3 lü yaptırmıyor yani gebeliği sonlandırma gibi bi düşüncen yoksa yaptırmayabilirsin
Yesmckmk Benim de ikili temiz geldi üçlüyü yaptırma gibi bi düşüncem yok ayrıntılıya giderim direk bende
Dilos1645 Ben ikili taramayı ense kalınlığı ölçümünü yaptırmadım sonuç ne olursa olsun başım gözüm üstüne dedim ..çevremde de yaptırmayan çok kişi vardı yaptırıp down sendromlu olacak denip sapasağlam evlat dünyaya getirenleri de gördüm
esraaa86 Dilos1645 bende aynı fikirdeyim yaptrp kafamı karıştırmycam zaten aldırma düşüncesi yoksa çok haklısınız
iremkara esraaa86 yani Allah'ım korudukca ister olsun ister olmasın kucağıma alacağımı söyledim doktoruma