Bsraksu34 38+1 deyim bi kaç gündür adet sancısı gibi belim de ağrım oluyo bacaklarım ağrıyor çok hafif arada kasıklarım ağrıyor sizce yakınmı doğum böyle olan varmı
Aykam123 Bsraksu34 bende 28haftada oldu. Doktor çok endişelendi. Baya doğum sancıları yaşıyorsun, zaman tut dedi bana. Bir günüm öyle ağrılarla geçti, amma düzensizdi. Çok şükür diğer gün olmadı. Doktor aynı böyle olucak, amma düzenli ve gittikce artan
Aykam123 Bsraksu34 eğer sende de söylediğin gibiyse, şiddetine dikkat et. Bak seni ne kadar zorluyor. Kasıklar genişliyor ve bebeğin kafası artım irelliyor
Sahika3 Bsraksu34 38+3üm bir haftadan fazladır regl ağrısı oluyor bende de son haftalarda olması normalmiş doğuma hazırlık gibi. Ama bu ağrılar artıp sıklaşınca doğum sancısı oluyor zaten dikkat etmek lazım sıklığına
Selmanur Bsraksu34 yaşancı sancılara benziyor . Tabi artık gerçek sancı da olabilir . Düzenli geliyor mu diye dakika tutmalısınız
Bsraksu34 Aykam123 ya hergün oluyo ne bilim endişelendim ama bebek hareketli hala sancılarım başlasa bebeğin hareketleri nasil olur
Bsraksu34 Selmanur düzenli dediğiniz başlangıçta kaç saat de veya dakika da olması gerekiyor hep unuttum
Selmanur Bsraksu34 20 dk bir olabikir belki bilemedim Başlangıcını ama 5 dk bire inince hastaneye gitmelisin orası kesin.tabi hastane çok uzaksa bilemem
Mebos Bsraksu34 şuan anlattıkların bana oluyor gibi kestiremiyorum ama dediğin ağrıların aynısını yaşıyorum sürekli olan değil ama oluyor bende 36+4 oldum
Hayat Kızlar şunu söyleye bilirim ki,doğum sancısını ayırt etmemek mümkün deyil.Yani nefesi kesiliyor adamın😄Sanki beline hızlıca ağır bir aletle dayanmadan vuruyorlar gibi Yürüyemiyorsun bile.Sancı keçince düzeliyorum derken yine aynı şiddetli agrı giriyor.Ama bebeyin başı görününce agrı gidiyor ve ıkınma başlıyor.Bebiş olduktan sonra anca aklında Bebişin oluyor.Doktoru dinlerseniz dikişsiz olur doğumunuz