Nuriay Nasippp hayir tabiki şalla bağlama nedenin rahmin yerinden kaymişsa yerine donsun diye o yuzden https://i.imgyukle.com/2020/02/29/nec7xp.jpg burdaki kadin elini koydugu yer var ya bak orayi aynen oyle yukari dogru masaj yap sonrada şalla siki siki bagla tamammi boş baglamanin bi anlami yok zaten olayin esasi o şalla anlatdigim yeri iyice bagliyacaksin ki rahmin yerinde degilse yerinde dursun yada genişlemiş se eski haline donsun 10 gunde iylesir eger bir sorun var sa yoksada zarar vermez korkmana gerek yok belini cok sikarsa biraz boşalt ama sıkı baglamak şart
Nasippp Nuriay korse giyerim o zmn o daha sık tutar değil mi kaç gün yapacağım ki 10 gün mü? Şalla da bağlanır ama gelen giden oluyor nasıl gezeyim veya çıkayım korse daha mantıklı galiba 😁
Poyraz_basak Ahmtmmm 1 adet gordukten sonra kaldım Ocak 28 son adetim aralik başı gibi kürtaj olmuştum şuan 5+1 gebeyim.bakalim ins sağlıkla gelir
Nuriay Nasippp ya canim kiyafetin ustunden degil ince bir şalla baglaya bilirsin kiyafetin altinda biri gelince acarsin is filan yapinca bagli tut ama yinede nasil istersen canim
Nuriay Nasippp Amin canim olur elbet tam anlatdigim gibi yaparsan daha dogru ama yapamazsanda canin sag olsun
Aysegul7 Ben temmuzda kürtaj oldum ekimde hamileydim canım eylülde ilk kez denedim ve tuttu doktor bana zaman vermedi psikolojik olarak ne zaman iyi hissedersen o zaman hamile kalabilirsin dedi
ozgei Aysegul7 test yaptırdınız mı kürtaj için bir de ilk gebelik miydi? şu anda ilaç kullanıyor musunuz?
Yarenn51 Ahmtmmm Bide Canim rahim dinlenmesi icin Ilac Veriyolar Icini temizler diye ama O ilac Cocugun Gc Olmasini Sagliyor Ilaclarin Varsa Fazla Kullanmamani Tavsiye Ederim Insallah En kisa Zamanda Bebegini Kucagina Alirsin sende 🙏
Aysegul7 ozgei ne testi aldıkları parçayı genetiğe gönderdiler onu sorduysanız sorun çıkmadı evet ilk gebeliğimdi şuan bi ilaç kullanmıyorum hamileliğimde ilk günler progestan fitil kullanmştm şmdi artık onuda kestik
ozgei Sedocan ne zamandan beri coraspin kullaniyorsunuz gebelik oncesinde mi başladınız? Ben de coraspin içmeye başlayacağım o yüzden soruyorum